Nazlı Ilıcak seçim yayınını erkenden bıraktı

Nazlı Ilıcak seçim yayınını erkenden bıraktı

Nazlı Ilıcak, AK Parti'nin tarihi bir rekorla seçimleri kazandığı gecede, seçim yayınını erkenden bırakıp soluğu Cemaat'in kanalında aldı.

AK Parti Cemaat kavgasında, açıktan açığa Cemaat'ten yana taraf olan Nazlı Ilıcak, AK Parti'nin sandıkları patlatmasıyla CNN Türk canlı yayınını terk ederek Bugün TV'de teselli aradı.

Cemaat'in son dönemki gerilimlerde referans olarak kullandığı yazarların başında belki de Nazlı Ilıcak geliyordu. Sabah'taki yazılarına son verildikten sonra Bugün gazetesi ile anlaşan Ilıcak, CNN Türk ekranlarında CHP'nin kazanmasını isteyen isimlerle birlikte canlı yayına çıktı. 

SONUÇLARI GÖRÜNCE YÜZLERİ DÜŞTÜ

Başta Ahmet Hakan olmak üzere, Enver Aysever, Cüneyt Özdemir ve Kadri Gürsel'le birlikte yayına çıkan Ilıcak, AK Parti'nin sonuçlarda önde çıkmasıyla birlikte stüdyodaki diğer isimlerle birlikte yüzü düşenler arasında yer aldı. 

ILICAK YAYINI ERKEN BIRAKTI

Nazlı Ilıcak, saat 22:00 sularında yayını bırakarak evinin yolunu tuttu. 

Öte yandan, sonuçlar ilk açıklanmaya başlandığında da Ahmet Hakan'ın yüzü düşmüştü. Envar Aysever ise büyük bir moral bozukluğu içinde sonuçların şaibeli olabileceğine yönelik imalarda bulunmuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.