Necati: "F.Bahçe maçına kadar..."

Necati: "F.Bahçe maçına kadar..."

Galatasaray'ın yıldız futbolcuları, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Lazio ile yapılacak hazırlık karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan, İtalya'nın Lazio ekibi ile yarın İzmir'de oynayacakları özel karşılaşmanın, yeni sezon hazırlıkları açısından kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcular Salçuk İnan, Burak Yılmaz, Emre Çolak, Necati Ateş, Dany ve Umut Bulut, GSTV'ye Lazio maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Geçen sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan Selçuk İnan, Lazio ile güzel bir hazırlık maçı yapacaklarını dile getirerek, ''Ciddi bir rakiple ikinci sınavımız olacak. Sezona hazırlanmak adına bizim için önemli bir maç. Onun dışında uzun bir aradan sonra yine İzmirli futbolseverler ve İzmirli taraftarlarımızla buluşmak bizim için de ayrı bir heyecan olacak. Onlara güzel futbol izlettirmek istiyoruz, taraftara da buradan bizi yalnız bırakmamaları için rica ediyoruz ve desteklerini bekliyoruz. Umarım zevkli, güzel bir maç olacak'' dedi.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları çalışmalara da değinen Selçuk İnan, ''Üç hafta geride kaldı ve her şey iyi gidiyor. Yavaş yavaş hazırlanıyoruz, hazırlık maçlarına kadar tamamen hazır olacağız. Lazio ve Fiorentina ile hazırlık maçlarımız var. Ondan sonra bildiğiniz gibi Süper Kupa maçımız var. Süper Kupa maçına kadar en iyi şekilde hazırlanıp, o kupayı da almak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

-Burak Yılmaz: ''Çok ciddi bakıyoruz''-

Galatasaray'ın yeni transferlerinden golcü futbolcu Burak Yılmaz, Lazio maçına çok ciddi baktıklarını ve iyi hazırlandıklarını dile getirerek, ''Her şeyden önce sondan bir önceki hazırlık maçımız. Buna çok ciddi bakıyoruz ve son derece ciddi hazırlandık. Aynı zamanda taraftarımızla ilk buluşmamız. Onları orada maça bekliyoruz ve onların da desteğini istiyoruz. Çünkü bir bütün halinde olursak hazırlık maçı dahi olsa galip geleceğimizi iyi yerlere gideceğimizi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

-Umut Bulut: ''Kendimizi görebilmemiz açısından çok önemli''

Sarı-kırmızılı takımın, Fransa'nın Toulouse takımından kiralık olarak renklerine kattığı milli futbolcu Umut Bulut, Lazio maçının, şimdiye kadar ki en ciddi hazırlık maçları olacağını anlatarak, şunları kaydetti: ''Lazio karşısında kendimizi daha iyi göreceğiz. Bunlar önceki yaptığımız karşılaşmalarda bize denk olmayan takımlar oldu. Bu maç çok kendimizi görebilmemiz açısından çok önemli. Tabii ki taraftarımıza da yeni bir hava geldi. Biliyorsunuz geçen sene şampiyon olmuş bir Galatasaray var ve yeni transferler geldi. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var ve hedefler bu sene çok büyük. Bunun futbolcular da taraftarlar da bilincinde. Biz de taraftarlarımıza hazırlık maçı da olsa galip gelerek, sezona hazır başlamanın görüntüsünü vermek istiyoruz. İnşallah onları İzmir'de mutlu ederiz.''
Umut Bulut, takıma uyum sürecine de değinerek, ''Aslında baktığınız zaman, uyum sorunu diye bir şey yok. Zaten Türkler ile milli takımdan arkadaşız. Yabancılık çektiğimiz bir ortam yok'' dedi.

''Fenerbahçe maçına kadar hazır olacağız''

Tecrübeli futbolcu Necati Ateş ise, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını kaydederek, ''Ciddi hazırlık maçlarına başladık. Fenerbahçe maçına kadar hem Lazio hem de Fiorentina gibi rakiplerle oynayacağız. Bizim için de iyi maçlar olacak. Güzel maçlar olacak, sert maçlar olacak. Onun için Fenerbahçe maçına kadar hazır olacağız'' diye konuştu.

Necati Ateş, İzmirli olduğunu ve karşılaşmanın İzmir'de oynanacak olmasının kendisi açısından ayrı bir önemi bulunduğunu vurgulayarak, ''İzmirlilerin de bizi çok özlediğine inanıyorum. Mutlaka stadı dolduracaklardır ve çok güzel bir ortam olacaktır. İnşallah güzel bir maç olur. Ailelerimiz, dostlarımız bizi özleyen bütün Galatasaray taraftarını mutlaka stada bekliyoruz'' şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray'ın, Gaziantepspor'dan transfer ettiği Dany Nounkeu da takım içinde çok pozitif bir atmosferin olduğunu anlatarak, şöyle konuştu: ''Arkadaşlık üst düzeyde ve herkes birbirine elinden geldiği kadar yardımcı olmak istiyor. Tabii ki hepimiz takımın iyiliği için, takımın başarısı için beraber bir aile gibi, aile ortamında mücadele ediyoruz. Lazio maçı bizim için çok önemli bir hazırlık maçı diye değerlendiriyorum. Çünkü Avrupa'nın en önemli takımlarından bir tanesi. Futbolcular için de bir takım için de bu tip hazırlık maçları yapmak mutlaka çok önemlidir. Bizim için iyi bir prova olacaktır.''

Emre Çolak ise maçın İzmir'de oynanacak olmasının sarı-kırmızılı taraftarlar açısından önemli olduğunu belirterek, ''Bütün taraftarlarımızı oraya bekliyoruz. Çünkü çok önemli bir takımla oynuyoruz. Artık ciddi maçlara başlıyoruz. Bizi orada yalnız bırakmazlarsa çok seviniriz. Çünkü bizim için bayağı önemli olacak. İnşallah bizim için güzel geçer'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.