Necati Ateş 100. golünü attı

Necati Ateş 100. golünü attı

Ankaragücü ile karşılaşan Antalyaspor'da Necati Ateş 100. golünü attı.

Maçta 2 gol atan Necati Ateş ise iç sahada aldıkları 1 puanın sevindirici olduğunu söyledi. Kazanmaları gereken bir maçtan 2 puan kayıpla ayrıldıklarını belirten Necati Ateş, "Ama daha çok maç var. Bunun telafisi olacaktır diye düşünüyorum. Benim adıma sevindirici şey. 100'üncü golüm oldu. Uzun zamandan sonra gol atamama şanssızlığımı kırdığımı düşünüyorum" dedi.

Bir grup taraftarın kötü tezahüratını da değerlendiren Necati Ateş, "Taraftarın, beni değil, Antalyaspor'u desteklemeleri gerekiyor. Duyarlı insanla, duyarsız insan arasındaki farkı gördük. 3-5 tane çatlak ses önemli değil diye düşünüyorum. Başkanımız kötü tezahüratı hak etmiyor. Benim gücüme de giden bu. Benim verdiğim tepki de doğru değildi. Ben de kendi adıma kızgınım. Ama bazen istemeden tepki verebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Son 2 haftadır yedek soyunan Serge Pacome ise, kendisine ilk 11'de forma şansı vermeyen hocasına saygı duyduğunu söyledi. Serge, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kaçırdığı gollerden sonra kendisine kızdığını da sözlerine ekleyerek, artık ilk 11'deki yerini almak için savaşacağını ifade etti.

Etiketler :