Necati defteri kapandı!

Necati defteri kapandı!

Ligin ikinci yarısı öncesinde Kazım Kazım ve Juan Culio ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray'ın, Necati Ateş transferi sonuçsuz kaldı.

Transfer döneminde hareketli saatler geçiren Galatasaray, Kazım Kazım'dan sonra Arjantinli futbolcu Juan Culio'yu da renklerine bağlarken, Necati Ateş'in transferinde bir sonuç alamadı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve şu an Medical Park Antalyaspor'da top koşturan golcü futbolcunun geçtiğimiz günlerde ciddi bir şekilde adı Galatasaray ile anılmıştı.

Medical Park Antalyaspor'un da doğruladığı bu transfer için sarı-kırmızılı kulüpten somut bir adım atılmayınca Necati Ateş takımında kaldı. Başarılı golcünün kafasının karışmaması adına Antalyaspor'un bu transferi rafa kaldırdığı öğrenildi. Son anda büyük bir süpriz olmazsa Necati sezon sonuna kadar Medical Park Antalyaspor forması giyecek.

İkinci yarı öncesi 4.'sü düzenenlen Antalya Cup'ta bu akşam Bundesliga ekiplerinden Köln ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor'da Necati'nin de forma giyeceği öğrenildi.  

 

SPORX

Etiketler :