Necati'den Aslan'a mesaj

Necati'den Aslan'a mesaj

Antalyaspor'un golcü futbolcusu Necati Ateş'ten çarpıcı açıklamalar.

Antalyaspor forması giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Necati Ateş, Radyospor Haber Aktif programında Erdem Soncul'un sorularını yanıtladı. Hagi'nin eski antrenörü olduğunu ve o isterse geri dönebileceğini söyleyen Ateş; ‘Hagi benim eski antrenörüm, O isterse Galatasaray'a geri dönebilirim; Fakat ortada şu an için böyle bir şey yok' dedi.

"Galatasaray toparlanacaktır"

Sarı Kırmızılıların ligde kötü bir dönem geçirmesi hakkında yorumlarda bulunan Ateş; ‘Galatasaray büyük takım, büyük bir camia. Her kulübün kötü sezonları olur. Galatasaray bunu atlatabilecek güçte. İyi kadroları var. Hagi büyük futbolcu, büyük antrenör. İkinci yarı kendilerini bulacaklardır' şeklinde konuştu.

"Antalyaspor'da başarılı olmak istiyorum"

Antalyaspor'da oynadığıfutbolla eski günlerine döndüğünün sinyallerini veren Necati ‘Antalyaspor'da kendimi buldum. Sözleşmem devam ediyor. Burada başarılı olmak istiyorum' diye söyledi.

"Daha iyi durumda olabilirdik"

Necati, Kırmızı Beyazlıların lig performansıyla ilgili olaraksa; ‘Şanssız birkaç maç oynadık. Daha iyi konumda olabilirdik. Hafta sonu Ankaragücü'nü yenerek, ligin ilk yarısını biraz daha iyi durumda bitirmek istiyoruz. İyi bir havamız var. Hedeflerimize ulaşabileceğimiz iyi de bir kadromuz var. Umarım Antalya olarak sezon sonunda iyi yerlerde oluruz' dedi 

Etiketler :