Necip için şart koştu

Necip için şart koştu

Sözleşme uzatmak için Beşiktaş'ın sunduğu şartlara genç Necip'in şartlarının düzeltilmesi maddesini koydurarak evet dedi.

Türk futbolunun tartışmasız 1 numarası olan tecrübeli kaleci öyle bir olaya imza attı ki ödül alacak türden... Eskişehir maçı sonrası taraftarın Beşiktaşlı olarak bağrına bastığı Rüştü, sözleşme uzatmaya “Evet” derken perde arkasındaki bir olay tek kelime ile “Bravo” dedirtti. İşte filmlere konu olabilecek o olay...

 

Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sezon sonu mukavelesi bitecek Rüştü'ye “Sorun yok değil mi? Yıllık 1.5 milyon TL'ye anlaştık” der. Yıllık 1.5 milyon Euro alan Rüştü bu öneri karşısında Adalı'ya “Tamam Serdal Ağabey de, tek bir şartım kaldı” cevabını verir.

 

Yönetici Adalı hem şaşırır hem de merak içinde tecrübeli kaleciye şartını sorar ve Rüştü'den şu cevap gelir: “Ağabey ben Euro'dan TL'ye geçtim ve tek yılda kazanacağım parayı 2 yıla çektim. Bundan da şikayetçi değilim. İmza için şartım takımda aylık 3 bin TL'ye oynayan Necip'in şartlarının düzeltilmesi ve ona iyi bir gelecek için zemin hazırlanması. Bunun sözünü verin ben de şimdi imzayı atayım.”

 

Rüştü'nün böyle bir istekte bulunması üzerine Adalı, Rüştü'ye sarılıp “Tamam aslanım. Senin böyle konuşman yeter bize. Söz veriyorum Necip hak ettiğine kavuşacak. Senin bu hareketinle bir daha nasıl bir insan olduğunu anladım” .

Etiketler :