Neden Diğer Cinayetlere Bakmıyorsunuz?

Neden Diğer Cinayetlere Bakmıyorsunuz?

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili olarak ifadelerine başvurulan Hayyam Garipoğlu çıkışta 'O kadar cinayet oluyor neden bu tartışılıyor' dedi.

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili ifadelerine başvurulan Hayyam Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi emniyetten ayrıldı.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarken gazetecilere açıklama yapan Hayyam Garipoğlu, polislerin bu sabah erken saatlerde kendi evi ile kız kardeşi, babası ve ailenin diğer yakınlarının evlerinde arama yaptığını belirtti.

Garipoğlu, ''Daha sonra da biz emniyete geldik. Bildiklerimizi anlattık. Zaten daha önce de anlatmıştık. Yapılan aramalarda da ne Cem, ne de başka bir bulgu bulunamadı'' dedi.

Münevver Karabulut cinayetinin 5.5 aydır medyada, televizyon ve gazetelerde yer aldığına dikkati çeken Hayyam Garipoğlu, ''Neden bu konu televizyon ve basında bu kadar yer alıyor. Türkiye'de onlarca cinayet oluyor, Güneydoğu'da şehitler oluyor, bu kadar yer verilmiyor. Bunu bir düşünmek lazım'' diye konuştu.

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili ifadelerine başvurulan 12 kişiden 9'u daha önce emniyetten ayrılmıştı.

Soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulan kişilere, cinayet zanlısı olarak aranan C.G ile ilgili sorular sorulduğu öğrenildi.

Etiketler :