NEW YORKTAKI YAPILAN TEK TURIZM FUARI :

NEW YORKTAKI YAPILAN TEK TURIZM FUARI :

Jacob Javits Kongre Merkezi'nde 2 Mart tarihinde baslayan ve 4 Martta bitecek fuara Turkiye 12 katilimci ile temsil ediliyor. NY Kultur ve Turizm Ateseliginin disinda, Turk Hava Yollari ve bazi Turk acentalarinda yer aldigi fuarda New Yorkta yapilan tek

Jacob Javits Kongre Merkezi'nde 2 Mart tarihinde baslayan ve 4 Martta bitecek fuara Turkiye 12 katilimci ile temsil ediliyor. NY Kultur ve Turizm Ateseliginin disinda,  Turk Hava Yollari ve bazi Turk acentalarinda yer aldigi fuarda New Yorkta yapilan tek turizm fuari oldugu belirtildi.  New York Kultur ve Turizm Atesesi Ebru Ejder, Fuarlarda katilan halk veya tur operatorlerine Turkiyeyi en iyi sekilde  anlatma imkani  dogdugunu belirterek, Turkiyeden fuara katilan tur operatorlerinin, Amerikadaki tur operatorleri ile isbirligi imkani da dogdugunu belirtti. Ejder, Türkiyenin , ABD'de Mart ayında Chicago, Washington ve New York başta olmak üzere, gazete, dergi, televizyon, bilboardlar ve otobüs reklamları ile büyük bir tanıtım atağına başlayacagini belirterek, Türkiye reklamları ABD'nin en çok izlenen ABC, CBS ve NBC kanallarında yer alacak dedi. 
 
ABD'den Türkiye'ye giden turist sayısının 2011 yılı sonu itibariyle bir önceki yıla oranla yüzde 17'lik bir artış gösterdiğini soyleyen Ejder  , 2012de turist artisinin yukselecegini umut ettiklerini belirtti.
 
 
Turk Hava Yollari Temsilcileri'de " Standimizi ziyaret eden musterilerimize her sene yeni ve degisik bilgiler vermek bizi heyecanlandiriyor ve Turizm Bakanligi destekli Fuar sonunda yapilacak cekiliste 2 talihliye Turkiye gidis donus bileti vereceklerini acikladilar.Turk Hava Yollarinin,dunyada en iyi yemek sunan havayolu sirketi secildigini belirten Yetkililer,kalite ve servis'te birinci secilmek bizlere gurur verdigini belirttiler. 
 
 
TADF’den Destek
 
Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu Baskani Ali Cinar’da furarin ilk  gun acilisina  giderek destek verdi. Amerikalilarin Turkiyeyi daha iyi tanimasi ve turizmin artmasi konusunda, TADFnin yaptigi etkinliklerde bu faktorunde dikkate alinacagini belirten Cinar, Mayis ayinda gerceklestirecek Turk Gunu Yurusuyusu ve Festivalinde  Amerikan medyasina da  reklam vereceklerini soyledi. TADF Baskani Cinar, basta Kultur ve Turizm Atesemiz Ebru Ejder,Turk Hava Yolu Yetkilileri  ve acentalarimizi tebrik ettigini belirterek,diger ulke standlarina gore en guzel tanitimin Turkiye kosesinde oldugunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.