Niasse Türk Milli takımında oynayacak!

Niasse Türk Milli takımında oynayacak!

Bu sezon Akhisar'da sergilediği futbolla herkesin beğenisini kazanan Oumar Niasse Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini hocası Hamza Hamzaoğlu vasıtasıyla Fatih Terim'e iletti.

Akhisar'ın sezon başında oyuncusu İbrahima Sonko vasıtasıyla denemeye aldığı sonrasında beğenerek kadrosuna kattığı Ouman Niasse Türk Milli Takımı formasını giymek istiyor. Konuyu Fatih Terim'in yardımcılığını yapan kulüpteki teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na söyleyen Niasse, Terim'in de olaya secak bakmasıyla umutlandı. Haftasonu oynanan maç sonrası basın toplantısında da "Beni Milli Takım'a götür" diyerek Hamzaoğlu'na takılan Niasse'nin bu şakasının ardından bir gerçek yattığı ortaya çıktı.

18 Nisan 1990 doğumlu olan ve daha önce Senegal Milli takımı forması giymeyen Niasse'nin nasıl Türk yapılarak ay yıldızlı formayı giyebileceği tartışılıyor. Eğer prosedürlerde aksi bir durum çıkmazsa Niasse Türk vatandaşlığına geçirilirek Milli forma giymesinin önü açılacak.

Sezon başında Sonko'nun Hamzaoğlu'na "Bir genç var deneyelim lütfen" demesiyle idmanlara çıkartılan, çok beğenilerek yıllık 150 bin Euro'luk anlaşma sağlanan Niasse segilediği futbolla herkesi kendine hayran bıraktı. Özellikle Mancini'nin Türkiye'deki ilk maçı olan Akhisar-Galatasaray karşılaşmasında iki gol atarak takımına 3 puan kazandıraran parladı.

(Kaynak: 3puan) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.