Nihal Bengisu Karaca'ya en aşağılık saldırı

Nihal Bengisu Karaca'ya en aşağılık saldırı

Hükümet-Cemaat savaşında başörtülü kadın yazarlar sistematik bir saldırı altında. İş öyle çirkin noktalara vardı ki 'Erdoğan'ın kediciği' gibi çirkin yakıştırmalar başladı.

İNTERNET HABER - AK Parti ile Cemaat arasındaki savaşta hükümete yakın olarak nitelenen kadın yazarlara çirkin yakıştırmalar yapılıyor. 

Hedefte olan isimlerden biri de Habertürk Gazetesi'nde yazan Nihal Bengisu Karaca. 

Belden aşağı inen savaşta Karaca için "Erdoğan'ın kediciği, hırsız" gibi en aşağılık sözler dahi kullanılmaya başlandı. Kabataş görüntülerinin çıkmasının ardından Elif Çakır, Hilal Kaplan gibi isimler de linç listesine dahil edildi. 

BİR CÜMLE YAZDI 'KEDİCİK' OLDU

Bugün köşesinden Cemaat medyasının bazı isimleri tarafından hedef yapıldığını duyuran Karaca, yazdığı bir cümle sonrasında neler yaşadığını şöyle aktardı;

"Yolsuzlukla mücadele meşru ve gereklidir ancak bütün vesayet talepleri ve girişimleri meşru bir mücadelenin arkasına sığınarak gelir" dediğim günden itibaren "hırsız""yolsuz", "Erdoğan'ın kediciği", "başörtülü kontenjanından yazar olan..." gibi türlü iftira, aşağılama ve hatta tehdide maruz kalıyorum/kalıyoruz. Bunların "trollerden filan değil, kamuoyunun bildiği tanıdığı gazetecilerden gelmesi dikkat çekicidir. 

BAŞÖRTÜLÜ YAZARLAR İTİBARSIZLAŞTIRILMAK İSTENİYOR

"Altın Nesil"in tenekeden rol çalma isteği ıstırap verici. 17 Aralık'tan beri en çok başörtülü kadın yazarları itibarsızlaştırmaya, sanal linçlerle hedef göstermeye gayret ediyorlar. Başörtülü kadın yazarların bu kavgada sorgulanamaz, eleştirilemez ve siyasi açıdan sorumlu tutulamaz olan kapalı devre bir patronajı tercih etmeyişlerini; kısaca doğru bir pozisyon alışlarını kriminal bir vaka gibi sunuyorlar. 

AKP MEDYASI CEMAATİN KADINLARINA DİL UZATMADI

Cemaat seçkinleri bu kavgada kendi yanlarında durmayan herkesi kendilerine küfretmiş sayıp insafa davet ederek "moral üstünlük" devşireceklerini sanıyorlar ama önce aynaya bakmalılar. 
Cemaat medyasının en çok şikâyet ettiği, hükümete yakın erkek yazar/muhabirlerin hangisi Cemaat'in kadınlarına dil uzatmıştır mesela? 
Cevap "hiçbiridir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.