Büyükuncu Nihat Doğan'ın diline düştü

Büyükuncu Nihat Doğan'ın diline düştü

Nihat Doğan Survivor'da birinciliği kaptırdığı Derya Büyükuncu'dan intikamını aldı. Doğan, Derya Büyükuncu'nun 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda elenmesi ile böyle dalga geçti.

Milli yüzücümüz Derya Büyükuncu'nun 2012 Londra OlimpiyatOyunları'nda elenmesi Survivor'daki rakibi Nihat Doğan'ın diline düştü. Survivor Ünlüler Gönüllüler'de birinciliği kıl payı Derya Büyükuncu'ya kaptıran ünlü şarkıcı Büyükuncu'nun elenmesini fena halde ti'ye aldı.

2012 Londra OlimpiyatOyunları'nda erkekler yüzmede 200 metre sırtüstünde yarışan Derya Büyükuncu, 3 kişinin yarıştığı 1. seride 2.01.68'le birinci oldu. Büyükuncu'nun derecesi ilk 16'ya girmek için yeterli olmadı. Büyükuncu 2.01.687'lik derecesiyle 35 yüzücü arasında 33. olarak elendi.

Derya Büyükuncu'nun elenmesi Survivor'daki rakibi Nihat Doğan'ın da diline düştü. Doğan, Büyükuncu'nun elenmesi ile ilgili, "Sen Survivor'da yatarak finale çıkıp, para için milli formayı, milli duyguları ajite ettiğinde, bu millete makara olacağını da tahmin etmeliydin" dedi.

İşte Nihat Doğan'ın milli yüzücümüz Derya Büyükuncu'nun olimpiyatlardan elenmesinin ardından yazdığı o mesajlar...

* Elalemin 15 yasindaki yuzucusu, olimpiyat sampiyonu oluyorsa bizim ulkemizde kimse bana yuzuculuk sporundan bahsetmesin.

* 35 kişinin içinde 33. olup elenen derya büyükuncu Masa tenisinde yarışmak için kayıt yaptırmış hahahahahahahahah

* 33 kişinin içinde 33. olup elenen survivör derya:Tek umudum SMSlerdi.oda olmayınca mantarladık abi :))

* Onun yüzüne finalde söylemiştim:bir Naim Süleymanoğlu değilsin ve sormuştum 1 kez bile finaldeyarıştın mı.cvp yoktu.sonuç finalde yok. :)))

* Sen Survivör de yatarak finale çıkıp, para için milli formayı,Milli duyguları ajite ettiğinde,bu millete makara olacağınıda tahmin etmeliydn

* 33 kişinin içinde 33.olan derya büyükuncu'ya Nihat Doğan'ın cevabı:Vallahi ben gitseydim zaten daha kötüsü olmazdı hahahahahahahahahahahah

* Yarış sonunda gazeteci sorar:bir rekora imza attınız, yarış nasıl geçti anlatır mısınız.derya büyükuncu: Abi Az Daha BOĞULUYORDUM hahahahaha

* Derya büyükuncu an itibarı ile dünya TTsinde,dünya makara rekoru kırdı. bari TTde dünya listesine girmeyeydi eyüydü.dünyaya rezil olduk haha

* Olimpiyat madalya rekoru kıran Michael Phelps ile derya SMSe çıksa,Makara olsun diye oyumu deryaya verirdim.derya ben hakettim desin diye :)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.