Nihat gidişinin 3 misliyle dönüyor

Nihat gidişinin 3 misliyle dönüyor

Başkan Yıldırım Demirören’in büyük uğraşları sonrası tekrar yuvası Beşiktaş’a dönen Nihat Kahveci’nin dört yıllık anlaşma yaptığı ve her sezon için 2.5 milyon euro alacağı öğrenildi.

Milli oyuncunun bonservisine de 4 milyon euro ödenecek

Beşiktaş, 2002 yılında İspanya’nın Real Sociedad Kulübü’ne sattığı Nihat Kahveci’yi tekrar yuvasına döndürürken, milli oyuncuya adeta bir servet ödeyecek.

Başkan Yıldırım Demirören önceki gece İzmir’de, Türkiye’ye gelmeyi düşünmeyen Nihat’ı ikna etmek için büyük çaba harcarken, zor da olsa sonuçta transferi bitirmeyi başardı. Demirören, öncelikle İspanya’da kalmak isteyen Nihat’ın eşi ile görüştü. Nihat’ı takımda görmeyi çok arzuladıklarını, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde kendisine ihtiyaç duyacaklarını anlatan Başkan Demirören’in, “Oradaki imkanları burada da sağlayabiliriz. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Göreceksiniz Nihat ile birlikte büyük işlere imza atacağız. Nasıl olsa bir gün Türkiye’ye döneceksiniz. Bugün olması bir şeyi değiştirmez” sözlerinin işe yaradığı öğrenildi.

Saat 02.00 sıralarında tarafların el sıkıştığı, Başkan Yıldırım Demirören’in de daha önce anlaşmaya vardığı Villarreal kulübü ile sabah hemen temasa geçerek durumu bildirdiği belirtildi.

Beşiktaş’ın dört yıllık anlaşma yaptığı Nihat’a yıllık 2.5 milyon euro ödeyeceği, bonservisine de 4 milyon euro verileceği ifade edildi. Siyah-beyazlı kulübe 14 milyon euroya mal olan milli oyuncu, Real Sociedad’a giderken Beşiktaş’a 5 milyon euro kazandırmıştı. Nihat, İspanya’ya gitmeden önce siyah-beyazlı kulüpten yıllık 600 bin dolar alıyordu.

‘Mahcup etmem’
Nihat Kahveci, Başkan Yıldırım Demirören ile el sıkıştıktan sonra, “İlk kez Beşiktaş formasını giydiğim gün gibi heyecanlıyım. Sizi mahcup etmeyeceğim. Elimden geleni yapacağım. Bana bu kadar güvendiğiniz için teşekkür ederim” dedi. Milli oyuncunun yeni sezonda kaptanlık bandını takacağı öğrenildi.

Etiketler :