Nihat Özdemir Birand'ı fırçaladı

Nihat Özdemir Birand'ı fırçaladı

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, 32. Gün programında atılan "Kupa Kanlı mı olacak, kansız mı?" başlığıyla ilgili Birand'a sert eleştiriler getirdi.

Fenerbahçe başkanvekili Nihat Özdemir, Ünal Aysal'ın da konuk olarak katıldığı Kanal D Ana Haber programında Mehmet Ali Birand'ın sorularını yanıtladı.

Tansiyonun yükseldiği anlarda Özdemir, Birand'ın şampiyonluk maçından hemen önceki 32. Gün programının "Kupa Kanlı mı olacak, kansız mı?" başlığıyla yayınlanmasına sert tepki gösterdi.
 
"HAKLISINIZ, BAŞLIK GEREKSİZMİŞ"
 
Birand'a "Sayın Birand 32. Gün' de kupa kanlı mı olacak kansız mı? olacak diyerek ortamın gerilmesinde sizde etkili oldunuz." şeklinde seslenen Özdemir, Galatasaray başkanı ve yöneticilerin ayrı ayrı beyanlarla maç öncesi ortamı gerdiğini ve bu açıklamaların gelecek sezon 4-5 maç ceza almaları için yapıldığını belirtti.
 
Birand, Özdemir'in sözlerine "Bu fırçadan dolayı teşekkür ederim. Kabul ediyorum. Amacını aşmış olabilir. Bir dahaki sefere çok daha dikkatli olacağım. Haklısınız. Bugün baktığım zaman evet bu başlık gereksizmiş" şeklinde yanıt verdi.
 
G.SARAY'I AYSAL MI TERİM Mİ YÖNETİYOR?
 
TFF'nin günler öncesi şampiyonluk kupasının Şükrü Saraoğlu Stadı'nda verilmemesi konusunda her iki kulüple görüş birliğine vardıklarını ifade eden Özdemir, "Galatasaray başkanı ve yöneticileri kupanın soyunma odasında verilmesini kabul ettiler. Ancak Fatih terim olmaz dedi. Galatasaray kulübünü Ünal Aysal mı yoksa Fatih Terim mi yönetiyor?" şeklinde konuştu
 
Nihat Özdemir, söz sırası Ünal Aysal'a geldiğinde ise "Ünal Aysal' ın açıklamalarını dinlemek istemiyorum. Yayından ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.
 
NE PARA KALDI NE HAVA
 
Yayına bir süre ara veren Mehmet Ali Birand ise "Sevgili seyirciler bugün ne para kaldı ne hava..Yarın görüşmek üzere'' sözleriyle haber bültenini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.