Nihat Türkiye defterini kapattı!

Nihat Türkiye defterini kapattı!

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Nihat Kahveci, bundan sonra Türkiye'de futbol hayatına devam etmeyeceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Konyaspor-Beşiktaş maçında önce Quaresma, maçın ardından da bir gazeteci ile tartışan Nihat Kahveci'nin takımda kalıp kalmayacağının belirleneceği yönetim kurulu toplantısı ertelendi. Bugün yapılması beklenen toplantının başkan Demirören'in özel işlerinin uzaması ve futbol komitesinin yurt dışında olması sebebiyle ertelendiği öğrenildi.

Ancak Siyah Beyazlı takım ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Nihat'ın öncelikle kadro dışı bırakılacağı, sezon sonunda da takımdan gönderilmesi kararının çıkması bekleniyor. Bugün sağ alt baldırındaki ağrı sebebiyle antrenmana çıkmayan Nihat Kahveci'nin kendisi hakkında verilecek kararı beklediği ve Beşiktaş'tan ayrılmak istediğinde olduğu öğrenildi.

Türkiye defterini kapattı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Nihat Kahveci, bundan sonra Türkiye'de futbol hayatına devam etmeyeceğini söyledi.

Beşiktaşlı Nihat Kahveci, Konyaspor maçı içinde ve sonrasında yaşanan olayları NTV Spor'dan Hakan Gündoğar'a anlattı.

Nihat, bundan sonra Türkiye'de forma giymeyeceğini söyledi.

Beşiktaş'ta Konyaspor maçı içinde Quaresma ve maç sonrası da gazeteci Turgay Demir ile tartışma yaşayan tecrübeli futbolcu Nihat Kahveci, siyah-beyazlı yöneticilerin kendisinin sözleşmesini feshetmek istemesi durumunda zorluk çıkarmayacağını da söyledi.

Nihat, yaşanan son olaylardan dolayı üzgün olduğunu ancak sezon başından bu yana aldığı ücretin konuşulduğu da sözlerine ekledi.

Serdal Adalı'dan Nihat açıklaması

Lig TV'ye konuşan Serdal Adalı, "Nihat'ın menajeri Murat Kuş bundan iki hafta önce bize geldi ve Nihat'ın mutsuz olduğunu, ayrılmak istediğini söyledi. Bu teklifi değerlendirmeye alacağız çünkü mutlu olmayan bir futbolcuyu kadroda tutamayız. Ancak yaşadığı olaylar yüzünden Nihat Kahveci'yi kimseye yem etmek istemiyoruz. O Beşiktaş'ın önemli değerlerinden birisidir. Gereken cezayı alacak" ifadelerini kullandı..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.