4 yaşındaki kızını zehirledi mi ?

4 yaşındaki kızını zehirledi mi ?

‘Kızıma sarıldım buz gibiydi korktum, kızım ölmüştü’

4 yaşındaki kızının süt içtiği biberona ezip toz haline getirdiği hapları koyarak kızını zehirlediği öne sürülen Nur Şahin (32), hep bu iddianın doğru olmadığını savundu. Bacaklarında ve omurgasında kırıklar bulunan Şahin halen Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin tutuklu bölümünde tedavi görüyor. Son olarak Nur Şahin'in yaşadıklarını not ettiği bir defter ortaya çıktı.  İşte bunalımdaki bir genç annenin kaleminden, 4 yaşındaki bir çocuğun ölümüyle sonuçlanan acı hikayenin detayları:

HEM ALDATIYOR HEM AYRILMIYOR

"Ayhan ile 5 yıl önce tanıştık ve 2-3 ay içinde evlendik. Yurtdışına yerleşmek istiyordu. Formalite icabı boşanacak, orada para karşılığı evlenecekti. 31 Aralık 2011'de boşandık, gitti. Almanya'dan geldikten sonra barlarda Alman bir kızla buluşmaya başladığını söyledi. Sözde Almanca öğrenecekti. Ama yeni aşıklar gibiydiler. 'Yaptığımdan utanıyorum, yüzüne bakamıyorum' diyordu. Aldatılıyordum. 'İstersen bitirelim' dedim. 'Karar veremiyorum, biraz daha bekle' deyip durdurdu."

'KÜRTAJ OLDUĞUM GÜN DÖVDÜ'

"4-5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama çocuğu aldırmamı istiyordu. 10 Temmuz'da bir klinikte kürtaj oldum, ağlayarak eve geldim. Ayhan eve gelince sinir krizi geçirmeye başladı. Boğazımdan tutup duvara yapıştırdı, yere düştüm. Sonra bıçağını kendisine tuttu. Ardından 'istemeyerek oldu' deyip sarıldı. Ne beni aldatması, ne de kürtaj olmak, beni dövmesinden daha çok rahatsız etmedi. Ayhan gittikten sonra çok sinirlenmiştim, ne kadar eşyası varsa kırdım. Sonra kızımla tatile çıkmayı düşündüm."

'KIZIMIN YANINA UZANDIM'

"Tanya Su'yu babaannesinden aldım. Uçakla Muğla'ya gidip tatil yapacaktık. O gün önce Nişantaşı'nı, sonra Sultanahmet'i gezdik. Bir otele kaydımızı yaptırdık. Odamızda yemeğimizi yedik. Oyun oynadık, eğlendik. Kızım çizgi film izlemeye başladı. Ben banyoya gidip sigara içmeye başladım. Sonra duş aldım. Çantamın içi hap doluydu. Çantamı karıştıracağı hiç aklıma gelmedi. Çünkü hiç yapmamıştı. İşim bitince kızımın yanına uzandım. Kızıma sarıldım, buz gibiydi. Korktum, kızım ölmüştü, nefes almıyordu. Yüzü kireç gibiydi. Nabzına, kalbine baktım, ses yok."

'HAPLARI KENDİME ALMIŞTIM'

"O hapları kendime almıştım. Tatilimizi yaptıktan sonra Tanya Su'yu babasına yollayacak, sonra da intihar edecektim. Kızım ölmüştü, çok korkuyordum. Önce Ayhan'ı, sonra sevgilisini aradım, açmadı. Kanlı yastığını alıp, temizini koydum. Yüzüne havlu örttüm. Kızımın yüzünün o şekilde görülmesini istemedim. Pencerenin yanına gidip camı açtım. Aşağı atladım, ama ölemedim."

'Düzeleyim bebeğimin yanında olacağım'
"Kendimi öldürecektim. Ama hemen değil. Önce kızımın beni unutmayacağı anılar yapacaktım, olmadı. Ben şu an ayakta ölüyüm. İki ayağımda ve omuriliğimde kırıklar var. Bir iki aya kadar yürüyüp yürüyemeyeceğim belli olacak. Düzeleyim, yine bebeğimin yanında olacağım."

minik-talya,-otelin-guvenlik-kamerasinda-cha-740285-1-t.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum