Dizide 'Nur Serter' skandalı

Dizide 'Nur Serter' skandalı

atv'nin yeni dizi filmlerinden 'Uçurum'da şok... CHP Milletvekili Nur Serter, dizide 'fahişe' ve 'mama' rolünü oynayan kişinin kendisiyle aynı adı taşıdığını görünce RTÜK'e başvurdu. Serter, 'Bu bir rezalet, dava açacağım' dedi

atv'nin yeni dizisi 'Uçurum'da, 'Nur Serter skandalı' patlak verdi. İlk bölümü dün akşam saat 20.00'de yayınlanan dizi filmdeki 'fahişe' rolünü oynayan karakterinin adının 'Nur Serter' olması, büyük tepkiye yol açtı. CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, kendisiyle aynı adı taşıyan kişinin, atv'nin dizisinde 'fahişe' ve 'mama' rolünde olduğunu görünce şoke oldu.
Milletvekili Serter, dün Radyo Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) avukatı aracılığıyla şikayette bulundu. Serter, gereğinin hemen yapılmasını istedi. Diziyle ilgili olarak grubun yayın organlarına verilen reklamlarda 'Nur Serter' karakterini Esra Ronabar canlandırıyor.
 
GÖRÜNCE SARSILDIM
CHP Milletvekili Nur Serter, AKŞAM'a diziyle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: 'Bu çok büyük bir rezalet, çok büyük bir skandaldır. Ne diyeceğimi bilemiyorum. atv yayın grubunun gazetelerinde dünkü diziyle ilgili ilanlarda benim adımı taşıyan karakterin fahişe olduğunu gördüm. Sarsıldım. Buna ben ne diyeyim. Başkaları konuşsun. Dava açacağım. Dün avukatlarım atv yetkilileriyle görüştü. Benim ismimin geçtiği yerleri bipleyeceklerini söylemişler. Ne olursa olsun bu anlatılmaz bir rezalettir.'

 
 
atv ekranlarında dün akşam seyircisiyle buluşan 'Uçurum' dizisinin senaryosu Kerem Deren'e ait. Dizide Selçuk Yöntem, Erdal Yıldız, Lavigna Longhi, Denise Capezze, Esra Ronabar ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimler rol alıyor.
 
Kaynak: AKŞAM 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum