Nurşen Mazıcı darbeyi durduran şehitlerle alay etti

Nurşen Mazıcı darbeyi durduran şehitlerle alay etti

Prof. Nurşen Mazıcı, Habertürk'te darbeye senaryo dedi şehitler hakkında çirkin ifadeler kullanınca canlı yayından kovuldu.

Habertürk'te Ece Üner'in sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programında 15 Temmuz'da hain askeri darbe girişimi konuşuldu.

ŞEHİTLERE ISRARLA ÖLÜLER DEDİ, KAFA KESME YALANINI ISRARLA DEVAM ETTİRDİ
Programa katılan Marmara Üniversitesi'nde görevli Prof. Nurşen Mazıcı skandal açıklamalarda bulundu. Demokrasi şehitleri için ısrarla "öldüler" diyen Mazıcı, askerlerin kafasının kesildi yalanını söyledi.

Programın sunucusu Ece Üner'in uyarısına rağmen özür dilemeyen Nurşen Mazıcı, reklam arasından sonra yayından kovuldu.

Ece Üner'den Nurşen Mazıcı açıklaması.

Nurşen Mazıcı hocanın ifadeleri amacını aştığını bir kere daha belirtelim. Biz kendisine teşekkür ettik katksısından dolayı ancak, dediğimiz gibi amacını aştığını, söylemek istemediği birşeyi demek istemediğini umuyoruz.

Biz kendisine teşekkür ettik ve programdan ayrılmasını rica ettik. Çünkü bu konuda hepimiz mutabakat içerisindeyiz. Hepimiz onların demokrasi şehitleri olduğunu, çok büyük tehlikenin onlar sayesinde  bertaraf edildiğini ve bütün bunların partiler üstü bir konu olduğu konusunda mutabıkız.Dolayısıyla böyle bir yayında değişiklik oldu."

MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDEN MAZICI HAKKINDA AÇIKLAMA

marmara_3920.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.