"O Ahmet"in yaptığı iş belli oldu

"O Ahmet"in yaptığı iş belli oldu

Cem Garipoğlu'nun işlediği cinayete yardım ettiği öne sürülen "Ahmet" isimli kişinin kimliğiyle ilgili bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

Karabulut ailesinin avukatı Altan Altınyurt’un cinayetin kilit isminin Ahmet isimli biri olduğunu açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Altınyurt’un tam adı açıklandığında 'Aaa o Ahmet'miş' diyeceksiniz” dediği kişi emekli bir subaymış.

Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut katıldığı bir televizyon programında “Ahmet” isimli kişinin kimliğiyle ilgili şunları söyledi:

AHMET EMEKLİ BİR SUBAYDIR

“Ahmet denilen kişi emekli bir subaydır. Bunun yanı sıra Gariboğlu ailesinin yanında görev yaptığını öğrendim. Bu sorunun asıl cevabını vermek Cemil Baran’a, Hayam Gariboğlu’na düşer. Ahmet’in geçmişte bacanağı benim arkadaşımıdır benim yanımda çalışmıştır. Savcı beyin talimatıyla yakında açıklanacaktır. Benim isteğim şudur: “Cinayetin arka bahçesi karanlıktır, pirinç tanesi gibi ayıklanacaktır”

AHMET CİNAYETE YARDIM ETTİ

Karabulut ailesinin avukatı Altan Altınyurt, "Cinayeti Cem tek başına işlemedi. Ona son derece profesyonel ve organize çalışan Ahmet ve adamları yardım etti" iddiasında bulunmuş, "Biz bu Ahmet'in kim olduğunu biliyoruz. Cinayetin arka bahçesindeki kişi Ahmet. Türkiye de bu Ahmet'i tanıyor. Yakalandığı zaman 'aaa o Ahmet'miş' diyeceksiniz” demişti.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :