O katil Bodrum'da kedi bırakmamış

O katil Bodrum'da kedi bırakmamış

Bodrum'da ortalığı karıştıran o kadın bugün polis tarafından gözaltına alındı. Asıl bomba da karakolda patladı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından, tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi´nde kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi öldürdükten sonra kanını içtiği iddiası nedeniyle yakalanma emri çıkarıldığı sıralarda, ilçede dolaşırken kendini tanıyan bir hayvanseverle kavga eden 35 yaşındaki S.S. (Selma Sim) gözaltına alındı. Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülen S.S´e `Psikolojik tedavi görmesi gerekir' raporu verildi. Hastaneden sonra yeniden emniyete getirilen S.S´nin, yasal işlemlerin ardından, polis nezaretinde tedavi edilmek üzere Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüleceği belirtildi.

Tatil için geldiği Bodrum´da kaldığı otel ve pansiyonda üç kediyi öldürdükten sonra kanını içtiği iddia edilen 35 yaşındaki S.S. (Selma Sim) hakkında, Cumhuriyet Savcılığı tarafından yakalanma emri çıkarıldı. Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu'nun yaptığı suç duyurusunu değerlendiren savcılık, S.S´in yakalanarak en yakın sinir ve ruh hastalıkları merkezine götürülmesini kararlaştırıldı.

UYARDI TOKADI YEDİ

Savcılığın yakalanması kararı aldığı sırada Bodrum Belediye Meydanı'nda dolaşan S.S. kendisini tanıyarak tepki gösteren hayvansever 36 yaşındaki D.Y. ile kavga etti. S.S. ``Kedileri kesmeye devam mı edeceksin? Zavallı kedileri öldürmeye ne hakkın var? Utanmadan elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyorsun. Defol git buradan'' diyen Demir Yelken´e tokat attı. Demir Yelken de karşılık verince kavga çıktı. O sırada meydanda görevli sivil polisler tarafından gözaltına alınan Demir Yelken ile S.S. birbirlerinden şikayetçi oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Demir Yelken ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, S.S. Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada S.S´e `Psikolojik tedavi görmesi gerekir' raporu verildi. Hastaneden sonra yeniden emniyete getirilen S.S´nin, yasal işlemlerin ardından, polis nezaretinde tedavi edilmek üzere Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüleceği belirtildi.

Öte yandan, Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, ``Bir kişi kedileri boğacak, kesecek, sonra da (Birkaç kedi doğradıysam ne olmuş? Bunun ne suçu var ki? Olayı büyütmeyin. Ayrıca bu işi sadece ben mi yapıyorum? Herkes bu işi yapıyor. Moda oldu oğlum bu moda) diyecek, sonra da elini kolunu sallayarak gezecek. Cezasız kalacak. Böyle bir şey olamaz. Konunun ve davanın takipçisi olacağız'' dedi.

BODRUM'DA KEDİ BIRAKMADI

Bu arada, Öğle saatlerinde emniyet müdürlüğüne gelen Doğan Yıldırım (29), S.S.´nin (Selma Sim) dört kedisinden ikisini parçaladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Bugün sabah saatlerinde Esikçeşme Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde beslediği dört kedinin yok olduğunu görünce aramaya çıktığını belirten Doğan Yıldırım (29) ``Evimin yanındaki boş arsaya baktığımda söz konusu kadını bir çuvalla uğraşırken gördüm. Beni görünce hızla koşarak kaçtı. Çuvalın içine baktığımda iki kedimin parçalandığını görünce şok oldum. Peşinden koştum ama yakalayamadım. Ancak polislerin yakaladığını öğrenince de gelip şikayetçi oldum'' dedi.

KEDİLERİN HESABINI...

S.S.´nin emniyet müdürlüğünde verdiği ifadede ``Kedilerin hesabını size mi vereceğim? Daha önce de kestiğimi söylemedim mi? Niye hep (Kestin mi kestin mi) diye soruyorsunuz? Kestim evet ne var bunda? Bana taktınız. Gazeteciler, polisler insanlar hep benim peşimde. Bu ülkede peşinden gidilecek yakalanacak başka insan mı kalmadı? Ayrıca yollarda her tarafta bir sürü kedi var. Üç kedinin hesabını yapmayın, beni üzmeyin. Zaten mağdurum, iş bulamıyorum'' dediği öğrenildi.

Etiketler :