O Programın Bilinmeyen Yüzü!

O Programın Bilinmeyen Yüzü!

Şamil Tayyar ve Nedim Şener’in birbirine girdikleri programda gelen müthiş itiraf ve kaganın şok nedenleri…

PROGRAMIN BİLİNMEYEN YÜZÜ

Şamil Tayyar ve Nedim Şener’in birbirine girdikleri programda gelen müthiş itiraf ve kaganın şok nedenleri…


Habertürk TV’de dün akşam Hanefi Avcı olayı konuşulurken stüdyo bir anda oldukça gerildi. Gerilimin merkezinde Şamil Tayyar ve Nedim Şener vardı.

Programın başında ilk goller; Şamil Tayyar-Önder Aytaç ve Ecevit Kılıç cephesinden geldi. Diğer cephede ise; Nedim Şener-Belma Akçura ve Saygı Öztürk vardı.

Şamil Tayyar, Hanefi Avcı’nın tutuklanınca üç kişiye SMS attığını bunlardan birisinin karısı, birisinin sevgilisi, birisinin ise Nedim Şener olduğunu söyledi. Tayyar, “karısı ve sevgilisini anladım da seni anlamadım” diyerek Nedim Şener’e imalı biçimde takıldı. Nedim Şener bu sözler karşısında kızarırken araya sunucu girdi.

Daha sonra söz Hanefi Avcı’nın kitabını yazdıktan sonra, yayınlanmadan önce Belma Akçakura’ya göndermesine geldi. Şamil Tayyar, Belma Akçura’ya bu noktadan üst üste sorularla yüklenmeye başladı ve Akçakura sonunda çok önemli bir itirafta bulundu. Akçura, “Hanefi Avcı’nın kitabını Temmuz ayında kendisine gönderdiğini ve Cemaat kısmının olmadığını, sonradan eklendiğini” itiraf etti.

Bu ikinci gol üzerine Nedim Şener’in rengi iyice gitti ve cevap veremedi.

Söz Nedim Şener’e geldiğinde ise durum 2-0’dı. Herkes Şener’in atacağı golü bekliyordu. Şener, Şamil Tayyar’ın kitabıyla dalga geçmeyi seçti ve “Senin kitabın Çelik Çekirdek değil olsa olsa Kabak Çekirdeği olur” dedi. Şamil Tayyar bu söz karşısında oldukça sinirlendi ve “saçma sapan konuşma terbiyeli ol” dedi. Bunun üzerine Nedim Şener, “sen yalan yazıyorsun” dedi. Şamil Tayyar “adam gibi konuş” deyince ortam iyice gerildi. Şener sürekli “yalan yalan” diye söylerken, Şamil Tayyar masaya yumruğunu vurdu ve sunucu reklam arasına girdi.

Reklam arasından sonra Şamil Tayyar, programın başında da ilan edildiği biçimde Cine-5’deki başka bir programa katılmak için stüdyodan ayrıldı. Sunucu da Tayyar’ın programı terk etmediğini başka programı olduğunu tekrar hatırlattı.

 

 

KILIÇ AVCI'NIN DURDUĞU TARAFI AÇIKLADI

Gazeteci Ecevit Kılıç Hanefi Avcı'nın nerede durduğunu 1992 yaşanan olaylarla bağlantılı olarak anlatıyor.

Kılıç, 1992 İstanbul'da dev sola yapılan operasyonlarını anlattı. O zamanlarda dev solun ikiye ayrıldığını söyleyen Kılıç, birisi darbeci gurup diyeri ise dayıcı gurup olarak ikiye ayrıldığını anlattı. Kılıç Avcı'nın dev sola yapmış olduğu o esrarengiz operasyonu şöyle anlattı: "Hanefi Avcı İstanbul'a istihbarat şubeye geldiğinde İstanbul'da 1 nisan ve temmuz ayında dev sola İstanbul'da iki önemli operasyon düzenleniyor. Darbeci gurup dedigimiz dev solu ele geçiren tüm isimler opersayonda öldürülüyor. Çatışma yaşanmadan ve en çok ölü sayısının olduğu ev Hanefi Avcı'nın eviydi..."

İşte gazeteci Ecevit Kılıç'ın yapmış olduğu o çarpıcı açıklamalar:

 

Aktifhaber.com

Etiketler :