Öcalan: MHP SİYONİST

Öcalan: MHP SİYONİST

Öcalan: Arınç demokrat biri.. MHP için Anadolu Siyonist Türk Partisi diyorum..

elebaşı Abdullah Öcalan, AK Parti hükümetinin açılım konusunda samimi olmadığını savunarak, “Ancak Bülent Arınç demokrat bir İslamcı” dedi.

Öcalan’ın, avukatlarıyla yaptığı son görüşmenin notları PKK’ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı’nın internet sitesinde yayımlandı.

ARINÇ DEMOKRAT BİRİ
Öcalan’ın görüşme notları özetle şöyle: “AKP de bu son tavrıyla gösterdi ki çözüm konusunda samimi değil, gerçek anlamda demokrat değil. Şu aralar Bülent Arınç, kesin öyledir demiyorum ama özden demokrat ve İslamcı gibi görünüyor.

MHP SİYONİST PARTİ
MHP için Anadolu Siyonist Türk Partisi diyorum. CHP, İttihat Terakki’nin bir devamıdır. Ancak MHP de İttihat Terakki’nin kurduğu bir partidir. 

TÜRK SİYONİZMİ SALDIRGAN VE FAŞİSTTİR
“MHP’yi İsrail’deki Likud’a, CHP’yi İsrail’deki İşçi Partisi’ne AKP’yi de Kadima’ya benzetiyorum. AKP, Kadima’dan önce kuruldu. Daha öncesinde de söylediğim gibi böyle şeyleri önce Türkiye’de uyguluyorlar. CHP Londra merkezlidir, daha çok onların politikasını yürütüyor. MHP’nin milliyetçiliği İsrail’in siyonizm yaklaşımıyla aynıdır, ikisinin de milliyetçiliği siyonisttir. Bahçeli de Baykal da kişi olarak o kadar önemli değiller. Önemli olan bunların temsil ettikleri politikadır, aldıkları rollerdir. MHP ve CHP Türk milliyetçisi de değiller, aslında siyonistler, Türk siyonizmi, saldırgan ve faşisttir.”

GÜLEN'LE ÇÖZÜM OLUR AMA..
Erdoğan’a sesleniyorum, Gül’e de. Yedi yıldır onları bekliyoruz. Ancak bundan sonra onları da bekleyemeyiz, bu tasfiye planlarıyla bu süreci götüremezler. Fethullah Gülen’le bile oturup konuşulsa bir çözüm geliştirilebilir ama CHP ve MHP ile bir çözüm geliştirilemez.” 

Etiketler :