'Odatv Namusuna Saldırsa da Destekle'

'Odatv Namusuna Saldırsa da Destekle'

Sabah Yazarı Yükselir, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Soner Yalçın ve Oda TV'ye verdiği sınırsız desteği açıkladı ve ben onun kadar 'Hafif' değilim dedi.

Sabah Yazarı Sevilay Yükselir, bugünkü 'Kılıçdaroğlu'nuz ile benim mezhebim aynı değil!' başlıklı yazısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında geçen bir telefon görüşmesine yer verdi.

Bahsi geçen telefon görüşmesinden sonra Kılıçdaroğlu'nun kendisi için bittiğini belirten Yükselir, CHP Liderinin Soner Yalçın ve Oda TV'ye herşeye rağmen nasıl sahip çıktığını anlattı ve ekledi: "Benim mezhebim onun o gösterdiği yolda hareket edecek kadar geniş değil! Hafif değil! Evet ben bir Alevi'yim... Peki ama böyle bir düşünce tarzına sahip olan bir insan Alevi olabilir mi?"

İşte Sevilay Yükselir'in yazısının ilgili bölümü:

Pardon ama Alevi olmanın şartları arasına ne zamandan beri CHP'li olmak şartı da getirilmiştir?

Değilim tamam mı?

Ben CHP'li falan değilim kardeşim.

Bir kere şunu bilin ki, zamanında, "Nihayet partiyi sosyal demokratlara emanet edecek bir adam çıktı" düşüncesiyle, o koltuğa otursun diye canhıraş desteklediğim Kılıçdaroğlu'nuzun benim politik dünyamda yeri yok!

Çünkü o Kılıçdaroğlu'nuz bana iftira atan, kadınlığımla, namusumla oynamaya kalkan çeteyle işbirliği yaptı bir dönem ve kalkıp, "Kaya gibidirler maşallah. Sonuna kadar Arkalarındayım" dedi.

Daha da beteri, o olaylar patlak verdiğinde bu yöndeki serzenişlerimi kendilerine ilettiğimde telefon görüşmemizde, "Sevilay sana yapılanları okudum. Biliyorum. Ama yerinde olsam, bütün bunlara rağmen onlara sahip çıkardım! Ve çıkar derdim ki; 'Evet Soner Yalçın ve Oda TV'si şerefime haysiyetime namusuma saldırdı ama buna rağmen ben bu arkadaşların gözaltına alınmasını içime sindiremiyorum bir meslektaş olarak'. İnan o zaman itibarın bin kat daha artardı!" dedi utanmadan!

İşte sizin Kılıçdaroğlu'nuz benim için o telefon konuşmasından sonra bitti kardeşim.

Çünkü benim mezhebim onun o gösterdiği yolda hareket edecek kadar geniş değil! Hafif değil! Evet ben bir Alevi'yim...

Peki ama böyle bir düşünce tarzına sahip olan bir insan Alevi olabilir mi?

Kimse kusura bakmasın ama olamaz!  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.