Öğrenci, GATA'ya sevk edildi

Öğrenci, GATA'ya sevk edildi

Sınıfın penceresinden atlayan Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten İrem GATA'ya sevk edildi.

Sınıfının penceresinden atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Nurten İrem İ., GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kasımpaşa Asker Hastanesi'nde doktor olan babasını isteği üzerine sevk edildiği belirtilen Nurten İrem İ.'nin sağlık durumunun ciddiyetini kuruduğu belirtildi.

Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Nurten İrem İ., yabancı dil dersinden düşük not aldığı için intihar teşebbüsünde bulundu. 4. kattaki sınıfının camından atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan İrem İ., büyük bir hızla yere çakıldı. Okul idarecilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen a sağlık ekibi Nurten İrem İ.'yi ambulansla Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Nurten İrem İ.'nin askeri hastanede doktor olduğu belirtilen babası ve babasının doktor arkadaşları hastaneye geldi.

Nurten İrem İ. Daha sonra ambulansla GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne sevk edildi. İrem İ. İçin hastaneye gelen babası ve diğer doktorlarda İrem İ. İle birlikte GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne gitti.

 

Etiketler :