Öğrenci yurdunda skandal!

Öğrenci yurdunda skandal!

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi bir kadının, kaldığı yurdun tuvaletinde ölü doğurduğu bebeğini 3 gün boyunca buzdolabında sakladığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde meydana geldi. Üniversitede Kimya Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğu ve Kredi Yurtlar Kurumu’nda kaldığı öğrenilen Ü.T., askerde olan sevgilisi F.C.’den hamile kaldı. F.C.’nin askere gitmesinin ardından Kredi Yurtlar Kurumu’na yerleşen Ü.T., 3 gün önce yurdun tuvaletinde doğum yaptı

Ü.T.’ nin polise verdiği ifadesinde, bebeğin ölü doğduğunu söylediği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, bebeğin kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı kaydedildi.Bebeğini ölü olarak doğurduğu iddia edilen öğrenci, doğumun ardından bebeğini bir poşete koyup, buzdolabında sakladı ve durumu askerdeki F.C.’ye söyledi. Birliğinden izin alarak Denizli’ye gelen F.C. durumu öğrenince Ü.T. ile birlikte polise giderek olayı anlattı. Polis, yurtta yaptığı incelemede bebeği buldu. Yapılan incelemede bebeğin 3 gün önce dünyaya geldiği belirtildi. Olayla ilgili olarak Ü.T. ve F.C. gözaltına alındı.

 
Kaynak: İHA



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.