GS ve FB istedi o Kayserispor'a gitti

GS ve FB istedi o Kayserispor'a gitti

Altay'ın 17 yaşındaki yıldız adayı oyuncusu Okay Yokuşlu'nun 2 milyon 300 bin lira bonservis bedeli karşılığında Kayserispor'a transfer olduğu bildirildi.

Altay'da oynadığı futbolla dikkati çeken ve Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor, Samsunspor, Gençlerbirliği ve Manisaspor'un da transfer listesinde yer aldığı ifade edilen Okay Yokuşlu için Altay ile Kayserisporlu yöneticiler arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı.


Okay Yokuşlu'nun Türk futbolunun yükselen yıldızı olduğunu belirten kulüp başkanı Ahmet Taşpınar, ''Bana göre Kayserispor, yılın en büyük transferini gerçekleştirdi. Altay Kulübü ise tarihinin en yüksek bonservis bedelini elde ederken yetiştirici kulüp kimliğinin zirvesine ulaştı. Okay Yokuşlu transferinin her iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.


Taşpınar, Okay Yokuşlu'nun transferiyle birlikte Altay'da yeni bir dönemin başlayacağını anlatarak, ''Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nin girişindeki otopark alanına halı saha inşa ediyoruz. Burası Okay Yokuşlu Halı Sahası olacak ve bundan böyle altyapımızdan çıkarak kulübüne para kazandırıp ayrılan her futbolcumuz adına bir halı saha yapılacak. Böylelikle hem kalıcı gelir hanemize yeni bir kalem ekleyecek hem de diğer oyuncular için özendirici bir durum oluşturulacak'' diye konuştu.



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.