Oktay Vural İzmir’e aday olacak mı?

Oktay Vural İzmir’e aday olacak mı?

MHP’nin sevilen milletvekili Oktay Vural hakkında çıkan İzmir’den aday olacak haberleri ile ilgili açıklama yaptı. Oktay Vural İzmir’e aday olacak mı?

MHP İzmir il teşkilatının yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için aday görmek istediği İzmir Milletvekili Tbmm Grup Başkan Vekili Oktay Vural, böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

TBMM Grup Başkan Vekili Oktay Vural, yerel seçimlerde adaylığı düşünmediğini ve grup başkan vekilliğini sürdürdüğünü söyledi. Mhp'nin çok büyük bir parti olduğunu belirten Vural, adaylıkla ilgili şunları ifade etti: "Böyle bir düşüncem ve niyetim kesinlikle yok. Çeşitli görüşmeler zaten yapılıyor. İzmir'de de iddialıyız. Bu iddiamızı başarı ile taçlandıracak isimler mutlaka teşkilatın içinden çıkacaktır. O yüzden biz de İzmir için adayımızı zaten zamanı geldiğinde açıklayacağız. İyi bir kadromuz var. Bu kadro, adayını bulur, adayını çıkartır."

TBMM'nin açılmasından sonra genel merkezin kendisine tekrar 'grup başkanvekilliği' görevini verdiğini dile getiren Vural, "Türkiye, zor günlerden geçiyor. Yapılacak önemli çalışmalar var. Bu zamana kadar partimiz adına görevlerde bulunduk. Yine aynı görev bana verildi. O yüzden Ankara'da çalışmalar yoğun devam ediyor. Daha da hızlanacak ve yoğunlaşacak. Şu anda bir görevim var." dedi.

Kaynak: CİHAN



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum