Okul arkadaşı Başbakan'ı anlattı

Okul arkadaşı Başbakan'ı anlattı

İsviçre'nin başkenti Bern'de büfe işleten Mustafa Metin, Cihan'a verdiği demecinde, "Başbakan Erdoğan sayesinde okulumuz o yıllarda hitabet alanında sürekli İstanbul birincisi olurdu" diye konuştu.Recep Tayyip Erdoğan ile farklı sınıflarda olmalarına rağm

İsviçre'nin başkenti Bern'de büfe işleten Mustafa Metin, Cihan'a verdiği demecinde, "Başbakan Erdoğan sayesinde okulumuz o yıllarda hitabet alanında sürekli İstanbul birincisi olurdu" diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan ile farklı sınıflarda olmalarına rağmen okuldaki parlak öğrenciliği nedeniyle kendisini yakından tanıdığını belirten Mustafa Metin, "Herkes başbakanın futbolcu kimliğini tanıyordu. Evet o günlerde okulun futbol takımı da çok başarılı idi. Ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın en başarılı olduğu alan münazara yarışmalarıydı. Yanlış hatırlamıyorsam o günlerde okulumuz onun sayesinde Türkiye derecesi de yaptı. Başbakanın şimdiki hitabet başarısı da o günlere dayanıyor" şeklinde konuştu.

Bern'deki büfesinde İsviçreliler başta olmak üzere her milletten insanla birebir diyalog halinde olan Mustafa Metin, okul arkadaşının Türkiye'de başbakan olmasının kendisini sevindirdiğini kaydetti. Metin, "Erdoğan'ın başarılı olmasını istiyorum. Küçük yaşlardan itibaren onu tanımak güzel bir duygu. Siyasetçiler kendini halkına adamalı" ifadelerini kullandı.

Etiketler :