Okur daha rahat ve karlı kitapla buluşuyor

Okur daha rahat ve karlı kitapla buluşuyor

İnternetin kepenk kapattırdığı yerler arasında Kitap Fuarlarını da eklemenin zananı geliyor gibi. Sanal alemden satış yapan kitap sitelerinin mevsimlik fuarlarına ilgi her geçen yıl büyüyor. 2. Kış kikap günleri bunu gösteriyor

Evinde otururken aradığı kitapların yanı sıra yeni çıkan ve ilgisin çeken tüm kitap seçeneklerini bir arada görme imkanını bulan kitap okuru, her geçen gün internet üzerinden verdiği kitap sipariş sayısını artırıyor. Bu sizlere stratejik ortağımızın düzenlediği kampanyada ulaşılan rakamlardan çıkarttığımız bir haber değil. İnternetten kitap satışı yapan sitelerin sipariş rakamlarına bakıldığında da bunu rahatlıkla görebilirsiniz. 

Yayın dünyasının emektar ve saygın isimlerinden Ünal Koçak, yıllar önce "ben bu işe baş koydum, internet kitapçılığında da iddialıyım ve sizinle stratejik ortaklık kurmak istiyorum" diyerek ziyaretimize geldiğinde çok sevinmiştik. Çünkü aynı günlerde biz de kitap sayfamızı gerçek rakamlar üzerinden şekillendirmek için saygın, güvenilir ve itibarlı bir dağıtım şirketi ile ortaklık arayışı içindeydik. İthaki Yayınlarının o günlerde   hizmete açtığı www.ilknokta.com internetten kitap satış sitesi şu anda Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilk üç sitesi arasında yer alıyor.

Türk Kitap Yayıncılığında keyfi hazırlanan ya da reklam hassasiyetli en çok satan kitaplar listesinin tekelini kırma yönünde önemli adımlar atılmasını sağlayan Haber 7 ve ilknokta.com stratejik ortaklığının meyveleri her iki kuruma da prestij kazandırmaya devam ediyor. Haber 7'nin haberleştirdiği kitapların satış ivmesinin artması yayınevlerinin, ilknokta.com sitesinin ucuz ve bol çeşitli seçkin kitapları uçuza sunması da okurların karlı çıkmasını sağlıyor.

Hedefi daha açıldığı gün 'birinci' olarak çizilen site eksiklerini tamamlayıp, yazılım sorunlarını gidererek hedefine adım adım yaklaşırken düzenlediği mevsimlik kitap günleri ile de rakipleriyle rekabette iddialı.

Yayıncı Ünal Koçak, "ilknokta olarak her mevsim kitap günleri düzenliyoruz. Stratejik ortağımız olan Haber 7'nin duyurum ve tanıtımları sayesinde bu günlerde kayda değer satış graiği yakalıyoruz. Ama bizim için bu senenin özel bir önemi var çünkü ilk kez stratejik ortağımız olan haber.com sitesininde kampanyamız haber olmadan büyük ilgi gördü. 18 Ocak tarihinde açılan ilknokta.com 2. Kış Kitap günlerinde ilk üç günde geçen yılların ortalamasının üstünde satış yapmak bize umut verdi. günlük ortalama satışımız 100 -150 kitap seviyesindeyken kampanya ile birlikte bir anda 300 - 400 kitap ortalamasına çıktık. Bu bizim dürüst yayıncı olarak Haber 7 ile paylaştığımız rakamlar. İlkeli ve dürüst çalışmanın bir karşılığı olarak gördüğümüz bu ilgi bizleri geleceğe yönelik hedeflerimiz konusunda bize ümit veriyor" dedi. " açıklamasında bulunuyor ve okurlarının kendilerine güvenlerine layık kalmayı sürdüreceklerine söz veriyor.

100'DEN FAZLA YAYINEVİNİN KİTAPLARINDA % 35 - 45 ARASI İNDİRİM

Öte yandan biz mutad şekilde Haber 7'nin stratejik ortağı olan www.ilknokta.com Kitap Sitesinin Kampanyalarından habersiz kalmaması amacıyla 2. Kış Kitap Günleri'nin 18 Ocak tarihinde başladı ve  28 Şubat tarihine kadar sürecek.

Kampanya çerçevesinde sizlere sunulan imkanlar şöyle;

* Kargo Ödeyen Kitaplar - Kargodan şikayetçi okurlar için çok cazip teklifler mevcut.

* Teslimat Sırasınra Ödeme İmkanı

* Cazip indirimler

* Fuar Boyunca Süpriz Kitaplarda Süpriz indirimler ÖRN: http://www.ilknokta.com/urun/52588/Sherlock-Holmes-Ve-Olulerin-Bilgeligi.html

* Kredi Kartına Taksit İmkanı

* Telefonla Sipariş Hattı

* Kelepir Kitaplar Bölümü

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için www.ilknokta.com kitap satış sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Etiketler :