Olay açıklama! 'Hamit, Nuri ve Selçuk vatan haini'

Olay açıklama! 'Hamit, Nuri ve Selçuk vatan haini'

Milli Takım Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın babası Muhsin Avcı'nın olay yaratacak röportajı.

 

HABERİ ALINCA ŞOK OLDUK! 
 
Abdullah bu 3 ay falan dinleneceğim dedi. Şöyle oldu konuşmamız. Biz akşam 7 de duyduk annesi ve ben şok olduk. O akşam telefon etmedik ona, ertesi sabah burdan telefon ettik. Oğlum şoktayız dedim, neden istifa ettin dedim? Baba sevin, büyük bir stres içindeydim, çıktım başkanla anlaştım ve ayrıldım dedi. Onlar bana git demediler dedi. Ama ben stres içindeyim dedi. Son Gana maçı biliyorsunuz asabı bozuldu. İlk devresi 5-0 biticek maçı 2-2 zor bitirdiler, o yüzden strese girdi ve o nedenle ayrıldı.
 
ABDULLAH MİLLİ TAKIM İÇİN PARA KONUŞMADI 
 
Abdullah benim oğlum diye anlatmıyorum girerken ve çıkarken çok büyük faydası oldu Federasyon'a. Girerken çağırdılar onu, dediler ki Abdullah Bey seni Milli Takım'a almak istiyoruz. İfadesiyse seve seve gelirim. Şimdi söylediğim lafı ne yerli ne yabancı hiçbir hoca söylememiştir. Başkan diyorki kaç para istiyorsun bizden? Abdullah da diyor ki ben milli takıma girerken para konuşmam. Şu kadar konuşsa, sayın başkan giden hocaya vermiş olduğunuz paranın yarısını bana verseniz yeter dediği zaman ayda 100 milyar artacak alacağı para. Ki bu parayı da verecekler. Niye verecekler başkasını veya dışarıdan getirseler Abdullaha verilen paranın 4 katını verecekler. Ama türkiye sevdalısı olan benim oğlum para konuşmuyor. Babası 10 senede 100 milyar kazanamaz o ayda veriyor bunu. 
 
AYRILIRKEN BİLE KOLAYLIK GÖSTERDİ 
 
Şimdi bu çıkışında diretseydi onlarda gönderseydi 4 maç sonra en az 2 trilyon para alırdı. 3 buçuk senelik kontratı vardı. Ama ne onları sıkıntıya soktu ne girerken ne çıkarken. Girerken o kadar çok paranın döndüğü yerde ben Milli Takıma geliyorum para konuşmam diyor ve öyle. 
 
ABDULLAH BAŞARILI SONUÇLAR ALDI 
 
Bunu açıkça ilan ediyorum burada siz de duyurun bunu Galatasaray'ın başındaki, Fenerbahçe'nin başındaki kişiler bunu engelledi. 3 gün sonra maçınız var yormayın bilmem ne. Mesela bunun örneği var. Lig bitti. Abdullah aldı bu çocuklar Avrupa'ya götürdü. 57 sene yenemediğimiz Portekiz'i 60 bin seyirci önünde yendik bu çocuklarla. Ukrayna puan maçında bize burda 3 tane atmıştı. Orada abdullah yendi. Gürcistan'da zorla Trabzon'da gene puan maçı 1-1 kaldık ama Abdullah'ın takımı bunu yendi. Bulgaristan hayatımızda 20 maç yaptık 15 ini yenmişler ama Abdullahın takımı onları da yendi. Sadece Finlandiya maçında Beşiktaşlı kalecimizin büyük hatasından ötürü 2-1 öndeydik.3-2 yenildik yani 5 te 5 yapıyordu. 
 
BAZILARINI VATAN HAİNİ İLAN EDİYORUM 
 
Sonra lig başladı Hollanda ile başladık orada yüzde elli yüzde elli oynadık ve 5 net pozisyonumuz vardı. Geldik buraya Estonya ile maç yapıyoruz bilmiyorum siz dikkat ettiniz mi ben bunları vatan haini ilan ediyorum bu çocukları Hepsini değil ama. Emre gol atıyor kulübede olan Hamit, Selçuk ve Nuri… Nuri'yi de elinden tutan bu günlere getiren Abdullah'tır. Bunlar ayağa kalkmıyor, alkışlamıyor ve dolayısıyla Abdullaha koşmuyorlar. Seyirci de Alex Alex diye bağırıyor. Oysa Abdullah bu işe başlarken dedi ki benim çocuklarım yüreklerini sahaya koyacaklar. Seyircide bayraklarıyla beraber sonuna kadar Milli Takımı destekleyecek ben böyle istiyorum dedi. Baktık ki yüreğini ortaya koyan kimse yok hangi maçta yok. Romanya maçında ben ne yürek gördüm, ne böbrek gördüm ne de uykuluk gördüm. Sadece ve sadece 11 tane hayalet insan gördüm sahada. Siz de seyretmişsinizdir onu 20 -30 metre kaleden çıkıyor kaleci gol yiyor ve buna sözde dünya çapında forvetlerimiz var 25 30 milyon euro teklif ediliyor. Bilmem ne bunlar bir tane gol çıkartamıyor ve ordan zafiyet başlıyor. 
 
ABDULLAH'I SABOTE ETTİLER 
 
Emre, Arda ve Ömer hariç herkes Abdullah'ı sabote etti. Romanya maçından sonra ne dedi bazı yorumcular? Ne değişti de koşuyorsunuz dediler. Aynı çocuklar nasıl koşuyor mücadele ediyorlar. Ama o varken etmediler. Neden biliyor musunuz? Selçuk'u bir maça koymadı diye. Hepsi vaziyet aldılar. 3-4 tane oyuncu hariç. 
 
GOL ATIYORLAR SEVİNEN YOK 
 
Bizim kulübeyi yabancı takım kulübesi zannettim. Sevinen yok. Üzüldüler adeta biz gol atınca. Abdullah bunları oynatmadığı için böyle oldu. Sıra size de gelecek sizin de arkadaşınız oynayanlar. Böyle bir şey olur mu? 
 
GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ 
 
Abdullah çok vefakar bir insandır ve istikrarın sembolüdür. Size ispat edeyim. Bunda birkaç sene önce Galatasaray'a çağrıldı gitmesine ramak kalmıştı fakat Abdullah dedi ki istanbul bld.'de 5 maçım var dedi. Eğer ben bırakıp Galatasaray'a gelirsem ve bu takım düşerse ben vicdan azabı çekerim. Çünkü ben ordan ekmek yedim demişti Abdullah. Görüyor musunuz vefayı. Milli takıma gelmeden, karşı takımın ismini vermeyeceğim kendi takımıyla 1 sene daha kontratını uzatacak, bir anadolu kulübü Abdullaha diyor ki büyükşehirden alacağın paranın 1 katını teklif ediyorum bize gel diyor. 1 katı ne demektir bir senede en az 1 trilyon. Ben bunu duydum ve eve çağırdım onu. Ne yaptın sen dedim neden imzaladın karşı taraf bu parayı verirken dedim bana her şey para değildir. Baba diye cevap verdi. 
 
AYSAL OLSAYDIM TERİM'İ ORDU MAÇI SONRASI GÖNDERİRDİM 
 
Bunu ister duysun ister duymasın belki siz duyurursunuz. Eğer ben GS'nin başkanı olsaydım Ordu maçından sonra gönderirdim onu. Akıllanmadı Mersin maçını çıkardı milletin başına. O cezaları ben vermedim ona TFF verdi. Peki o Federasyon ceza yemiş ve Milli takımdan 2 defa kovulmuş adamı nasıl çağırıyor Milli takımın başına ? Buna hiç akıl erer mi? Demek ki bunun altında bir şey var. Bunda bir emir var. Ordu maçı mersin maçı bunlar hep taktik. Mersin adamı bağıra çağıra söyledi bizi koridorlarda dövdüler ve maçı bizden öyle aldılar diye. Bunun mimarı olan kişi bugün futbolda Türkiye'de Başbakan ilan ediliyor. Görüyor musunuz olanı. Ama abdullah kontratı olacak ve Milli Takım'a çağırılacak gel diyecekler. Gitmesinin imkan ve ihtimali var mı. 
 
ŞİKE DAVASINDA BELEDİYE TAKIMINA HAKSIZLIK EDİLDİ 
 
Abdullah takımının şike söylentilerine dahil olmasına üzüldü öyle şeylere şiddetle karşıdır. Sahada olan olur. Buna ihanet edenler 2 sene içerde yattılar. Takımını Fener'e satan 2 futbolcu ne oldular Abdullah Milli Takıma gitti onlar futbol dahi oynayamadılar. Çünkü Abdullaha ihanet ettiler. Beşiktaş'la final maçında Abdullah'ın ve takımın hakkını yediler. O maçı incelesinler iptal edilen golde zerre kadar ofsayt yok. O maçı insanlara tekrar izletsinler.orada ofsayt yok birincisi bu ikincisi aleyhimize fual verdi ondan da Beşiktaş gol buldu. Hakemden dönen topu büyükşehire mal ettiler faul değildi.hemen çaldı düdüğü ordan da. (beyaz futbol)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.