Beşiktaş - Rizespor / CANLI

Beşiktaş - Rizespor / CANLI

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı ligin zorlu ekiplerinden Rizespor ile berabere kaldı..

 

BEŞİKTAŞ - ÇAYKUR RİZESPOR: 0 - 0

STAT: OLİMPİYAT
SAAT: 20.00
HAKEM: YUNUS Yıldırım
YAYIN: LİG TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Veli, Necip, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Koray, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Sylvestre, Kıvanç, Tevfik, Cernat, Sercan, Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Riza Çalımbay

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Ev sahibi ekip Beşiktaşlı futbolcuların santrasıyla maç başladı.

Dakika 2: Rizespor orta yuvarlağın hemen önünden Ali Adnan ile serbest vuruş kullandı. Ali Adnan'ın doğrudan kaleye gönderdiği top üstten dışarıya gitti.

Dakika 5: Yine bir Rizespor atağında Viera'nın uzun topunda ceza alanında Tevfik topla buluştu ama son anda Motta araya girip topu kornere gönderdi.

Dakika 8: Rizespor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Kıvanç'ın sert şutunda Sercan'a çarpan top dışarıya gitti.

Dakika 10: Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Ali Adnan, Gökhan Töre'ye faul yaptı.

Dakika 11: Beşiktaş sol kanattan köşe vuruşu kullandı... Ön direğe yapılan ortada Ersan'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

Dakika 13: Beşiktaş çok tehlikeli geldi... Veli, Fernandes'le duvar pası yapıp ceza alanına girdi ama tam vuruşu yapacağı sırada Ali Adnan araya girerek topu taca gönderdi.

Dakika 14: Beşiktaş bu kez Gökhanla geldi... Gökhan ceza yayı çizgisine kadar gelip sert bir şut çıkardı ancak kaleci Serkan harika uzanarak gole izin vermedi.

Dakika 17: Rizespor, Beşiktaş kalesine yakın sağ çaprazdan gören bir noktadan Cernat ile serbest vuruş kullandı... Cernat'ın kesme vuruşu barajdan döndü ve ardından Cernat, ceza alanına ortasını yaptı ama Tolga bu kez topun kontrolünü sağladı.

Dakika 21: Bu kez gelişen Rizespor atağında Koray, son çizgi yakınlarından ceza alanına girdi ve yerde kaldı ama maçın hakemi Yunus Yıldırım oyunu devam ettirdi.

Dakika 26: Koray'ın pasında ceza alanı araksına sarkan Teyfik Köse boş pozisyondaki arkadaşına topu atmak istedi ancak top kaleci Tolga'da kaldı

Dakika 29: Her iki takımda karşılıklı ataklara çıkıyor ancak pozisyonlardan yararlanamıyorlar.

Dakika 32: Beşiktaş savunmasında topla buluşan Ersan'ın rakip savunma arkasına gönderdiği uzun top doğrudan kaleci Serkan'a kadar geldi.

 Dakika 35: Rizespor'da Ali Adnan hakeme yaptığı itirazlar sonucu sarı kart gördü.

Dakika 36: Hugo Almeida inanılmaz bir gol şansını kaçırdı... Ceza alanı içine giren Olcay'ın müsait durumdaki Almeida'ya pasında Almeida karşı karşıya pozisyonda topu Serkan'a nişanladı.

Dakika 38: Rizespor sol kanattan geldi... Sercan Kaya, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girmek istedi ancak savuma araya girdi.

Dakika 41: Rizespor atağında rakip ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Sylvestre, yerden pasını Sercan'a gönderdi ama Sercan'ın vuruşu dışarıya gitti.

Dakika 43: Rizespor köşe vuruşu kullandı ancak savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 45: Maçın hakemi ilk yarıya 1 dakika ilave etti.

...Maçta ilk yarı 0-0 berabere bitti...

Dakika 46: İkinci yarı konuk ekip Rizesporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 48: Beşiktaş Manuel Fernandes ile serbest vuruş kullandı... Fernandes'in ceza alanına ortasında Ersan'ın kafa vuruşunu kaleci Serkan güzel çıkardı.

Dakika 49: Beşiktaş bu sefer sol kanattan bir serbest vuruş kullandı... Fernandes'in ceza sahasına ortasında bu kez savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 52: Beşiktaş atak yönüne göre sağ kanattan köşe vuruşu kullandı... Kullanılan köşe vuruşunda Fernandes'in ortasında Ersan'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

Dakika 53: Rizespor atağında savunma arkasına sarkan Tevfik topu ağlara gönderdi ama bu pozisyon gol değeri kazanmıyor... Karar ofsayt.

 Dakika 54: Beşiktaş atağında Almeida, Viera'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve Viera da sarı kart gördü.

Dakika 56: Beşiktaş Fernandes ile yine bir serbest vuruş kullandı... Fernandes'in doğrudan kaleye gönderdiği topta kale sahası içinde seken topu Serkan kornere gönderdi.

 Dakika 60: Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği... Kweuke oyundan çıkıyor yerine Cenk Ahmet Alkılıç oyuna dahil oluyor.

Dakika 61: Rizespor'da kullanılan köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı... Ardından ceza alanı dışında topla buluşan Ali Adnan'ın şutu kaleci Tolga'da kaldı.

 Dakika 62: Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği... Olcay Şahan oyundan çıkıyor yerine Dentinho oyuna giriyor.

 Dakika 64: Rizespor'da bir oyuncu oyuncu değişikliği daha... Cernat oyundan çıkıyor Kağan Söylemezgiller oyuna giriyor.

 Dakika 67: Beşiktaş'ta ikinci oyuncu değişikliği... Necip Uysal oyundan çıkarken Ömer Şişmanoğlu oyuna dahil oldu.

Dakika 69: Rizespor sebest vuruş kullandı... Paslaşılarak kullanılan serbest vuruşta topla buluşan Ali Adnan'ın sert şutu savunmaya çarpıp kornere gitti.

Dakika 72: Rizespor gole çok yaklaştı... Tolga'yla karşı karşıya kalan Sylvestre, vuruşunu yaptı ama kaleci Tolga sol köşeye giden topa iyi uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 76: Ömer Şişmanoğlu savunma arkasına atılan topa koşusunu yaptı ancak savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 77: Beşiktaş önde baskısını sürdürüyor... Sağ çaprazdan içeri gönderilen topu Almeida ceza sahası dışına çıkardı ancak yine savunma araya girdi.

 

Dakika 79: Beşiktaş kanatlardan yine çok etkili geliyor... Ömer Şişmanoğlu sağ kanattan içerisert bir orta kesti ancak Dentinho'dan önce kaleci Serkan çıkrak topa sahip oluyor.

Dakika 80: Cem Ahmet Alkılıç savunma arkasına atılan topu kontrol ediyor kaleci ile karşı karşıya pozisyonda hakem düdüğünü çalıyor karar ofsayt.

 Dakika 80: Beşiktaş'ta son oyuncu değişikliği... Hugo Almeida oyundan çıkıyor yerine Mustafa Pektemek oyuna giriyor.

Dakika 83: Beşiktaş ceza yayı üzerindeki ikili mücadelede Sercan Kaya, Fernandes'e faul yapıyor.

 Dakika 84: Orta yuvarlaktaki ikili mücadelede Ersan, Tevfik'i yerde bırakıyor karar faul... Ersan bu müdahalesi sonucu sarı kartla cezalandırılıyor.

Dakika 87: Bu dakikalarda her iki takım da gol için baskı kurmaya çalışıyor.

 

 Dakika 89: Rizespor'da son oyuncu değişikliği... Sezer Özmen oyuna giriyor Sercan Kaya oyundan çıkıyor.

Dakika 90: Mücadelenin sonuna 3 dakika ilave ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.