'One minute Sayın Cumhurbaşkanım'

'One minute Sayın Cumhurbaşkanım'

Yoğun yağmura rağmen otelin önünde uzun süre bekleyen vatandaşlar Gül'le tokalaşmak için birbirleriyle yarıştı.

Bir vatandaş, "One minute Sayın Cumhurbaşkanım. Başbakanımıza sarıldım öptüm, sizi de öpmek istiyorum. Hakkımı helal etmem vallahi" diye bağırınca Gül bu vatandaşın yanına giderek tokalaştı ve sarıldı.


Trabzon'un sıcaklığı, Trabzon'un doğallığı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gezisi boyunca kameralara işte böyle renkli karelerle yansıdı. Çarşıda gezen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le kimi fotoğraf çektirdi. Kimi ise evladına sarılır gibi sarılıp iki yanağından öpüverdi. Adım başı böyle bir mola verildi, o molalar tek bir sarılmayla da sona ermedi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün bu mesaisi defalarca kez tekrarlandı. İşte en ilginç anlardan bir başkası. Cumhurbaşkanına havaalanı yolunda sarılan bu vatandaş mutluluğunu da yine kendine has bir üslüpla ifade etmeyi unutmadı.

Trabzon halkı, haftasonu bordo mavililerin Beşiktaş karşısında yaşadığı zaferi de Beşiktaşlı Cumhurbaşkanı ile paylaşmayı ihmal etmedi. Vatandaş en fanatik Trabzonsporlu oluşunu Cumhurbaşkanına bordo mavili atkı takıp fotoğraf çektirerek kanıtladı. Bu kareler de yurt gezilerinin en sıcak anları olarak hafızalara kazındı.

Etiketler :