Op.Dr. vekillik için istifasını verdi

Op.Dr. vekillik için istifasını verdi

Mersin Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hasan Hilmi Sarıoğlu, Ak Parti’den aday adayı olmak için istifa etti.

Abdullah Biçer'in haberi

Yaklaşık 15 yıldır hastanede  eşi Nevval Sarıoğlu ile birlikte Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışırken bu gün son kez mesai arkadaşları ile bir arada çalıştıktan sonra hastalarına da veda etti.

Sarıoğlu daha  önce de  Mersin Devlet Hastanesi’nde  Başhekim olarak görev yaparken, kendi isteği ile idareciliği bırakarak mesleğine geri dönmüştü.

Sarıoğlu’nun istifası,  mesai arkadaşları ile  vatandaşlar arasında duygulu anlar  yaşattı. Muayene olmak üzere hastaneye gelen vatandaşlar, Sarıoğlu’na istifasından dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, “Hastanede bizlere hep sahip çıktınız. Uyguladığın tedaviler ile sağlığımıza kavuştuk.Yolunuz acık olsun, sizi milletvekili  görmek istiyoruz. Artık bundan sonra   Mersinimize hizmet edeceğinize inanıyoruz “ dediler. 

Op.Dr.Hasan Hilmi Sarıoğlu, “Ülkeme ve memleketime hizmet etmek için şu ana kadar nasıl aranızdan biri isem bundan sonrada aranızda olacağım “diyerek  hastaneden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :