Oray Eğin'in 'Nasıl Tayyipçi oldum' yazısı

Oray Eğin'in 'Nasıl Tayyipçi oldum' yazısı

Sözcü yazarı bugünkü yazısında, FETÖ'nün pisliklerini anlattığı için "Sen Tayyip'çi misin" eleştirilerine maruz kaldığını belirtti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hareketi AK Parti'ye muhalif olduğu için açıkça Türkiye düşmanlığı yapanların var olduğu bir gerçek.

Kendilerine liberal, demokrat, beyaz Türk gibi yakıştırmalar yapan bu kitle Erdoğan'dan kurtulabilmek için kimi zaman PKK'yı, kimi zaman da FETÖ'yü destekleyebiliyor.

Sözcü yazarı Oray Eğin, gerçekçi bir analizle "Seçilmiş biriyle, gizli yapı arasında seçim yapmak gerekirse tereddüte" gerek yok diyor.

NASIL TAYYİP'Çİ OLDUM YAZISI

Bugünkü "Nasıl Tayyip'çi oldum" başlıklı yazısında açıkça "Bana artık beyaz Türk demeyin"diyen Oray Eğin, beyaz Türklerin aptal oldukları için Erdoğan'a karşı Fetullah Gülen gibi bir örgüt liderini bile savunabildiklerini dile getirdi.

İşte son dönemin en oturaklı analizlerini içeren o yazıdan bazı bölümler:

Bugüne kadar büyük bir gururla taşıdığım Beyaz Türk kimliğimi ilk kez bir-iki sene öce Nişantaşı'ndaki bir bahçe katındaki ev davetinde sorgulamaya başladım. DVD'den Bryan Ferry konseri izleyen bir grup Nişantaşı sakini Türkiye'nin geleceğinden ne kadar endişeli olduklarını yabancı likörleri yudumlayarak kendi aralarında tartışıyorlardı. Herhangi bir politik eylemde bulunmadıkları gibi siyasi derinlikleri de yok denecek kadar azdı.

AHMET ALTAN ROMANCI DİYE Mİ TUTUKLANDI

Bu tipler bugünlerde Ahmet Altan'ın tutuklanmasından dolayı infial duyuyor. Marshall McLuhan'ın infial hissi ahmaklara saygınlık kazandırır önermesine cuk oturan öfkeyle, “büyük” romancının mağduriyetine öfke kusuyorlar. Herhalde hayatlarında hiç roman okumamışlar. Ahmet Altan sahiden bir romancı olduğu için mi gözaltına alındı?

BEYAZ TÜRKLER YA APTAL YA ALÇAK

Yabancılar Türkiye'nin dinamiklerini anlamıyor da Beyaz Türkler içinde yaşadıkları siyasi iklimin ayrıntılarına hakim olmayabilir mi? Ya aptallıktan ya da alçaklıktan, çoğu zaman da ikisinin karışımından dolayı, infial korosunun güvenli kıyılarında yer almak daha çok işlerine geliyor.

LİBERALLER ÇIKAR İÇİN FETÖ'YLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

Şahsi çıkar ve para musluğunun kesilmesinden dolayı oluşan öfke, Türk liberallerini ülkenin en kirli örgütlerinden FETÖ'yle işbirliğine bile sürükledi.

SIRF TAYYİP GİTSİN DİYE SUÇ ÖRGÜTÜNE YANAŞTILAR

Tayyip nasıl giderse gitsin, diye gözleri kör olanlar, Hasan Cemal gibi Altanlar'ın tutuklanmasını kınayanlar Gülen gibi bir suç örgütüyle işbirliği yapmaktan çekinmiyor. Aptallık mı, alçaklık mı?

SEÇİLMİŞ BİR İKTİDAR VARKEN, SUÇ ÖRGÜTÜNÜ MÜ SAVUNALIM

Bu sesi çok gür çıkan ama niteliği sivrisinek büyüklüğündeki düşük liberal koronun son yarattığı düşünce terörü kendilerinden olmayanı “Tayyip'çi” diye damgalamak. Ortada seçilmiş bir iktidar ve gizli kapaklı işler çeviren bir suç şebekesi varsa ve illa bunlardan biri seçilecekse çok tereddüte lüzum yok.

17 ARALIK'TA GÜLEN KAZANSAYDI, SEKS KASETLERİMİZİ ÇEKECEKLERDİ

Eğer, 17-25 Aralık ya da 15 Temmuz'da kazara Gülen örgütü kazansaydı Türkiye'nin geleceği Altan Ailesi'nin denetiminde hepimizin seks kasetlerinin belgelendiği, evimize böceklerin yerleştirildiği, yer yer faili meçhul cinayetlerin can aldığı, sahte belgelerle her an hapse düşeceğimiz bir canavar olmaya devam edecekti.

BEYAZ TÜRKLER, FETÖ'YÜ MEŞRULAŞTIRARAK GELECEĞİMİZİ TEHLİKEYE ATIYOR

Beyaz Türkler aldatılmaya razılar ve kendi aptallıklarıyla bir terör örgütünü meşrulaştırarak hepimizin geleceğini tehlikeye atıyorlar.

MÜCADELE EDEBİLECEK TEK LİDER ERDOĞAN

Türkiye'de Gülen tehlikesiyle mücadele edebilecek kapasiteye sahip tek lider Erdoğan; diğer partilerin, özellikle CHP'nin nasıl Gülen'le aynı yatağa girdiğini gördük. Dahası, Erdoğan seçilmiş bir lider; seçildiği gibi bir daha seçilmeyebilir de. Ama Gülen hücreleri ne seçimle geldi ne seçimle gider ve şimdi bitirilmezse kapkaranlık bir örgüt rejimi kontrolü altına alacak.

SEN TAYYİP'Çİ MİSİN DİYORLAR

Tıpkı Beyaz Türkler gibi kimi Batılılar da Gülencilerin yıllar içinde yaptıkları kumpasları anlatınca “Sen Tayyip'çi misin” diyorlar. Artık Beyaz Türk demesinler de, ne derlerse desinler.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.