Naim Şahin'den İlginç Açıklama!

Naim Şahin'den İlginç Açıklama!

Ordu'da bulunan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, gittiği yerlerin izlenip not edildiğini ileri sürdü. Şahin, "Gittiğimiz oteli de maşallah birileri iyi takip ediyor, yediğimiz pancar çorbasını da not ediyorlar" dedi.

Ak Parti Ordu İl Teşkilatı'nın Ekim ayı İl Danışma Toplantısına katılan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, toplantı öncesi kaldığı otelde kahvaltı yaptığını belirterek şunları söyledi:

"O otel gizli bir otel falan değil yani. Zaten gizleme şansımız yok. Gittiğimiz oteli de maşallah birileri iyi takip ediyor. Yediğimiz pancar çorbasını da not ediyorlar. Hatta bugün ben bir not vereyim. Mesela alışılmışın dışında az önce çıkardığım deri montla geldim toplantıya. Mesela bu da birileri için bir not olabilir. 'Niye bu toplantıya deri montla geldi' filan diye."

SÖZLERİYLE GÜLDÜRDÜ

Yaklaşık 50 dakika konuşan İdris Naim Şahin, bazı sözleriyle toplantı salonundaki partilileri güldürdü. Şahin'in "Asırlar öncesi, zamanlar öncesinde demişler ki 'meyveli taş, meyveli ağaç taşlanır. Meyve olduğu sürece ağaca taş atılır. Ama mevsimi bitince elma hasadından, armut ağacında üzüm de pek olmaz. Üzüm ağacına taş atsan da üzüm gelmez" demesi üzerine başta Mesudiye İlçesi'ne bağlı Üçyol belde belediye Başkanı Aydın Gündoğdu olmak üzere salondakiler güldü. Bunun üzerine Şahin, "Niye gülüyorsun Üçyol Belediye Başkanı. Üzüm ağacına bizim köyde taş atmıyorlar, sizin köyde atıyorlar mı bilmiyorum" dedi.

Şahin'in konuşmasının ardından toplantı basına kapatıldı.

ajanslar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.