Dünyaca ünlü hoca Orduspor'da!

Dünyaca ünlü hoca Orduspor'da!

Süper Lig ekiplerinden Orduspor, Metin Diyadin'in ayrılmasının ardından boşalan teknik adamlık koltuğunu dünyaca ünlü bir isimle doldurdu.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, Metin Diyadin'in istifasının ardından takımın başına getirilecek teknik direktör arayışlarında sona gelindiğini söyledi. Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in teknik direktör Hector Cuper ile İspanya'da gerekli görüşmeleri yürüttüğünü ve küçük pürüzler dışında kendisiyle anlaşma sağlandığını ifade eden Gürsoy, ''İspanya'da bulunan Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen, teknik direktör Hector Cuper ile küçük pürüzler dışında prensipte anlaşma sağladı. Yarın bu konuda daha net açıklamalar yapabiliriz. Ancak İspanya'da bulunan kulüp başkanımızın ünlü teknik adam Hector Cuper ile yaptığı görüşmeler olumlu gidiyor. Kendisiyle her konuda anlaşma sağlandı. Sadece küçük detaylar kaldı. Daha detaylı açıklamalar kulüp başkanımız Nedim Türkmen tarafından yapılacak'' diye konuştu.

Gürsoy, ayrıca anlaşmanın netlik kazanmasının ardından Türkiye'ye gelecek olan Hector Cuper ve yardımcılarının Orduspor'un ligde Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçını tribünden izleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum