Orgeneral Özel'e duygu dolu mektuplar

Orgeneral Özel'e duygu dolu mektuplar

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e mektup gönderen birçok vatandaş, 'gönüllü' olarak Mehmetçikle birlikte teröristle mücadeleye katılma talebinde bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, gönderilen mesaj ve mektupların Türk milletinin birlik ve beraberliğine ve ülkesinin bekasına kast edenlere karşı verilen mücadelede aktif olarak görev alma isteğini dile getiren bu taleplerin, Türkiye kahraman evlatlarının yüreklerinde taşıdıkları vatan, millet ve bayrak sevgisinin en güzel tezahürü olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e iletilen mesaj ve mektuplarda, vatani hizmetini tamamlamış duyarlı birçok vatandaşın, Genelkurmay Başkanına ilettikleri mesaj ve mektuplarla, 'Gönüllü' olarak Mehmetçikle birlikte teröristle mücadeleye katılmak istediklerini bildirdikleri belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Milletimizin birlik ve beraberliğine ve ülkemizin bekasına kast edenlere karşı verilen mücadelede aktif olarak görev alma isteğini dile getiren bu talepler, ülkemizin kahraman evlatlarının yüreklerinde taşıdıkları vatan, millet ve bayrak sevgisinin en güzel tezahürüdür. Asil milletimizin bu teveccühü, halihazırda bölücü terör örgütü mensuplarıyla mücadele görevini sürdürmekte olan kahraman Mehmetçiğin azim ve kararlılığını perçinlemektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, bağrından çıktığı Yüce milletinin sevgisinden, güveninden ve sonsuz desteğinden aldığı güçle, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı verilen mücadeleyi aralıksız sürdürmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına, Yüce milletimizin asil evlatlarına, dile getirdikleri samimi duygularından ve vermiş oldukları güçlü destekten dolayı, teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.'

İHA 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.