Orhan Gencebay o eleştirilere böyle yanıt verdi

Orhan Gencebay o eleştirilere böyle yanıt verdi

Sanatçı Orhan Gencebay, iktidara yakın duruşu nedeniyle kendisine eleştirenlere yanıt verdi. "Tayyip Bey'i 40 yıldır tanıyorum. Çok sevdiğim bir insan" diyen Gencebay, "İnsanlar birbirini sevmeli. Ben sanatçı olduğum için hiçbir zaman insan ayrımı yapmadı

Sanatçı Orhan Gencebay, iktidara yakın olduğuna yönelik eleştirilere, "Halkına karşı görevini iyi yapan siyasetçiye teşekkür ediyorum. Mevlânâ “Hizmet erlerine yol açın” demiş. Onları sevip koruyalım ki hizmetlerini iyi yapsınlar" dedi.
 
"40 yıldır tanıyorum, çok sevdiğim bir insan"
 
Habertürk gazetesine konuşan sanatçı, "Sizi iktidara yakın durmakla eleştirenler var. “Halktan koptu” eleştirisine ne diyorsunuz?" şeklindeki soruya, şu cevabı verdi: "50 yıldır sevip saydığım insanlar var. Onlar siyasetçi, sanatçı ya da sporcu olabilir. Süleyman Demirel, babamın yadigârıdır. Süleyman Baba'yla yakın dosttuk. Bülent Ecevit'i iyi tanırdım. Sık sık bir araya gelirdik. Turgut Özal'la Çankaya'da buluşurduk. Sanatla ilgili konularda bize çok yardımcı oldu. Tayyip Bey'i de 40 yıldır tanıyorum. Çok sevdiğim bir insan. Tayyip Bey'den sonra başka iktidar geldiğinde mutlaka onlar da dostlarım olacaktır. Onlarla da görüşeceğim. Cepheleşmeyi tamamen kaldıralım. İnsanlar birbirini sevmeli. Ben sanatçı olduğum için hiçbir zaman insan ayrımı yapmadım. İster ateist ister agnostik olsun yeter ki insan olsun, görevini iyi yapsın. Halkına karşı görevini iyi yapan siyasetçiye teşekkür ediyorumMevlânâ “Hizmet erlerine yol açın” demiş. Onları sevip koruyalım ki hizmetlerini iyi yapsınlar." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.