Ortaçeşme’ye ‘Anında Hizmet’

Ortaçeşme’ye ‘Anında Hizmet’

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İşçiler Hizmet Kahramanlarıdır”

Mahallelerde yaz hazırlıklarını sürdüren Beykoz Belediyesi, bu yılın ilk ‘Anında Hizmet’ programı kapsamında bu hafta Ortaçeşme Mahallesi’nde. Mahallenin cadde ve sokakları yapılan çalışmalarla elden geçirilerek eksikleri giderildi. Belediye ekipleri mahallede gün boyu istinat duvarı yapımından asfaltlamaya pek çok hizmeti tamamlandı. Uzun sürecek çalışmalar ise bir hafta içinde bitirilecek. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de Ortaçeşmeli esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Ortaçeşme Mahallesi’nde “Anında Hizmet Üretimi” çalışmaları kapsamında gün boyu istinat duvarlarından yolların asfaltlanmasına, kaldırımların onarılmasından merdiven yapımına, yolların yıkanması ve ibadet yerlerinin temizliğine pek çok hizmeti tamamlayan Beykoz Belediyesi ekipleri, mahalleyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu.

 

Başkan Çelikbilek: “İşçiler Hizmet Kahramanlarıdır”

 

Sabahın erken saatlerinde Beykoz Belediyesi garajında yer alan İşçi Lokali’nde belediye işçileriyle buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, burada işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak, kendilerine gece gündüz özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. 1 Mayıs kutlamalarının bayram havasında ve olaysız geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, Türkiye’nin artık hızlıca normalleştiğini vurguladı. Bugün aynı zamanda ‘Anında Hizmet’ çalışmalarının başlatıldığınıbelirten Başkan Çelikbilek, “Geniş arazi, kısıtlı imkâna rağmen hizmet üreten, götüren tüm işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Onlar hizmet kahramanlarıdır”dedi.

 

DİSK - Genel İş Anadolu Yakası 2 Nolu Şube Başkanı Nevzat Karataş ise “Başkan Çelikbilek’in 1 Mayıs kutlama alanına işçi arkadaşlarımızın gidip gelmesinde önemli desteği var. Her yıl araç temini ve diğer konularda yardımcı oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Çelikbilek: “Sigarayı Bırakın, Bayram Tam Olsun”

 

Başkan Çelikbilek, “Ayrıca tüm işçi kardeşlerime şu çağrıyı yapıyorum. Gelin sigarayı bırakın. Sağlığınızı koruyun. Ailenize bu müjdeyi verin. Bu da ayrı bir bayram olsun. En hayırlı işi yapmışolacaksınız” dedi.

 

Ortaçeşme Pırıl Pırıl

 

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ortaçeşme Mahallesi’ni karış karış gezerek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yücel Çelikbilek’e Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve Ortaçeşme Muhtarı Fahrettin Akhan eşlik etti. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Çelikbilek, halk tarafından ilgiyle karşılandı. Başkan Çelikbilek, tüm çalışmaları yakından takip ederek yerinde inceledi.

 

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Beykoz Belediyesi Sağlık Otobüsü’nde yapılan sağlık taramasında ise vatandaşlara açlık kan şekeri, kolesterol, kemik yoğunluğu ölçümü ve göz tansitonu ölçümü ile göz kontrolü hizmeti verildi.  

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.