Otomobili çaldıkları belirlenen 3 kişi yakalandı!

Otomobili çaldıkları belirlenen 3 kişi yakalandı!

İstanbul’da oto sanayi sitesi içinde kontak anahtarı bagajın üzerinde bırakılan bir otomobili çaldıkları belirlenen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Şüphelilerin otomobili çalma anı ise güvenlik kameraları tarafından tespit edildi. Görüntülere rağmen otomobil çaldıklarını kabul etmeyen şüpheliler ifadelerinde suçu firarda bulunan arkadaşlarına attı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

İkitelli’de bulunan bir oto sanayi sitesinde 2 gün önce meydana gelen olayda park halindeki bir otomobil çalındı. Sahibinin kontak anahtarını bagajın üstünde bırakması sonucu çalınan otomobille ilgili polis soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen dedektifler aracın sahibinin kontak anahtarını aracın bagajında unutmasının ardından bir otomobilin araca yaklaştığını tespit etti. Birkaç kez daha aracın yanından geçen bu otomobilden inen bir kişinin önce otomobilin etrafında dolaştığı daha sonra bagajdaki kontak anahtarıyla aracı çaldığı görüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler çalınan otomobilin izini Bağcılar’da buldu. Park halinde bulunan otomobilin çevresinde pusu kuruldu. Aracın başında bir gün bekleyen dedektifler sonunda elindeki kontak anahtarı ile gelen bir kişi tespit etti. Bu kişinin uzaktan kumandayla otomobilin kapılarını açması üzerine operasyon başlatıldı. Polisleri fark ederek kaçmaya çalışan Fırat T.(19) kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı. Daha sonra olayla ilgili olarak Alper Ş.(25) ile Ünal Ş.(24) yakalandı.

Oto hırsızlık Büro Amirliğinde suçlamaları kabul etmeyen zanlıların otomobillerine yedek parça almak için sanayi sitesine gittiklerini bu sırada otomobillerinde bulunan bir arkadaşlarının aracını çaldığını iddia ettiler. Hırsızlıkla bir ilgilerinin bulunmadığını söyleyen zanlılar adliyeye sevk edildi. Şüpheliler mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Polis olayla ilgili halen firarda olan bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.