Ozan Ceyhun: CHP yine rezil olacak

Ozan Ceyhun: CHP yine rezil olacak

Avrupa Parlamentosu (AP) eski Milletvekili Ozan Ceyhun, CHP'nin Rıza Zarrab'ın duruşmasını izlemek üzere ABD'ye heyet gönderme kararı almasına tepki gösterdi. A Haber'de Söz Teması programına katılan Ceyhun, "CHP'nin bir tür beleşçi politika taktiği olsa

Avrupa Parlamentosu (AP) Eski Milletvekili Ozan Ceyhun, CHP'nin Rıza Zarrab'ın duruşmasını izlemek üzere ABD'ye heyet gönderme kararı almasına tepki gösterdi. A Haber'de Söz Teması programına katılan Ceyhun, "CHP'nin bir tür beleşçi politika taktiği olsa gerek ama yine rezil olacaklar " dedi.

Ceyhun şöyle konuştu:

"CHP'NİN TAKTİĞİ BELEŞÇİ POLİTİKA"

"Şaşırmıyorum, CHP keşke Brüksel'e de bir heyet yollasaydı. PKK çadırlarının olduğu veya Türkiye'nin terör nedeniyle sorunlar yaşadığı alanlarda keşke CHP aktif olsaydı diyorum. Böyle bir Zarrab olayının üzerine pike yapmak yine CHP'nin bir tür beleşçi politika yapma taktiği olsa gerek.

CHP FİYASKOYA UĞRAYACAK

'Bunu kolay bir iş olarak gördüler. Sanıyorlar ki bu olay üzerinden Türkiye'de nemalanacaklar. Ama bence yine rezil olacaklar. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun deniz feneri davalarını takip ettiği zamanları bilirim. O zamanlar tercümanı da Ali Kılıç'tı, Maltepe Belediye Başkanı. Doğru dürüst Almanca konuşamaz Türkçesi de özürlüdür. Kılıçdaroğlu otururdu Ali Kılıç ne anlatırsa onu dinlerdi. Sonra Ali Kılıç deniz feneri diye dosyalar koydu masaya, bir basın toplantısı yaptı ama daha sonra bu dosyaların sahte olduğu ortaya çıktı. Zarrab olayında da CHP ve frekansından benzeri fiyaskoları bekleyeceğim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.