Ozan Tufan: İnşallah orada oynarım

Ozan Tufan: İnşallah orada oynarım

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Ozan Tufan, futbol oynamak istediği ligi açıkladı.

 

Kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan genç oyuncu, A Milli Takım ve Bursaspor’da ki kariyerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

A Milli Takım formasını giymenin gururunu yaşadığını ifade eden Ozan, “20 yaşında milli takım formasını giymek çok iyi bir şey. Fatih hoca son maçta Emre ağabeyi yedek bıraktı. Ben onun yedek kalmasına şaşırdım. Fenerbahçe’nin kaptanı yedek kaldı ve ben oynadım. Böyle bir durum olunca işi daha çok sıkmam gerektiğini düşündüm ve ‘Bu benim çağ atlayışım’ dedim. Milli takım kariyerimde de yer edinmeye başladım. Fatih hoca beni davet ediyor bende en iyi şekilde kendimi göstermek istiyorum” dedi.

“PREMIER LİG’DE OYNAMAK İSTİYORUM”

Hayalinin Premier Lig’de forma giymek olduğunu söyleyen Ozan, Türkiye Kupası’nı burada kaldırıp, bir an önce yurt dışını görmek istiyorum. Premier Lig’de oynama isteğim var. Maçlarını hiç kaçırmam. Beni bağlayan futbola sahipler. İnanılmaz bir ortam var. En kötü takımla en iyi takım oynasın skorun ne olacağı belli değil. Gönlümde Premier Lig var. İnşallah orada oynarım” ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE HATA YAPACAKTIR"

Ligin 27. haftasında oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasını da değerlendiren Ozan, şunları söyledi: Fenerbahçe’nin şampiyon olup, olamayacağı belli değil. Biz zaten rahatız. Kaybedecek bir şey yok. Onların büyük bir sıkıntıları, şampiyonluk stresleri var. Onlar hata yapacaktır. Biz soğukkanlı bir takımız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.