Özdilek: Fenerbahçe maçını kazanabiliriz

Özdilek: Fenerbahçe maçını kazanabiliriz

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşılaşmasında istedikleri futbolu sahaya yansıtmaları durumunda maçı kazanabileceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, ligin ikinci yarısını Fenerbahçe karşılaşması ile açacak. Cumartesi günü oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı tek idmanla sürdüren Medical Park Antalyaspor'da morallerin üst seviyede olması dikkat çekti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını ayaküstü cevaplayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, gününde olan ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağını düşündüğünü söyledi. Ligin ilk yarısında yaptıkları yanlışlardan dersler çıkardıklarını belirten Mehmet Özdilek, gününde olmaları durumunda Fenerbahçe'yi mağlup edebileceklerini kaydetti.

Özdilek, ligin ilk yarısını hedefledikleri noktada bitirdiklerini vurgulayarak, "Lige farklı Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladık fakat daha sonra çıkışa geçtik. Bu kez Sarı-Lacivertlilerle kendi evimizde karşılaşacağız. Kendi evimizde de iyi oynuyoruz. İstatistikler bunu gösteriyor, ancak her zaman istatistiklerin dediği de olmuyor. O gün iyi oynayan, gününde olan taraf maçı kazanacaktır." dedi.

Fenerbahçe'nin sıkıntılı bir dönemden geçmesinin kendileri açısından avantaj olmadığını ifade eden Özdilek, "Fenerbahçe'nin bir önceki maçına bakarak yorum yapmak doğru değil. Ne kadar sorunlu olurlarsa olsunlar, iyi bir kadroya sahipler. Burada önemli olan maçta bizim ne yapacağımız. Rakipten önce kendi durumumuza bakmamız gerekir. Biz kendimiz gibi oynarsak, çok net söylüyorum maçı kazanabiliriz." diye konuştu.

KIRMIZI BEYAZLI FUTBOLCULAR FENERBAHÇE MAÇINDAN GALİP GELMEK İSTİYOR

Medical Park Antalyaspor formasıyla ilk lig maçına Fenerbahçe'ye karşı çıkacak İbrahim Dağaşan'ı heyecan sardı. Devre arasında Bucaspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu, "Antalyaspor fromasıyla ilk lig maçına çıkacak olmamdan dolayı heyecan yaşıyorum. İlk maçımın Fenerbahçe'ye karşı olması benim açımdan sakıncası yok. Çünkü daha öncede bu tip büyük maçlarda forma giymiştim. Hocam maçta şans verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım." şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında en farklı mağlubiyeti Fenerbahçe karşısında aldıklarını hatırlatan Yenal Tuncer, Ancak şu an her şey farklı. İlk yarıda takım yeniydi, alışma dönemimiz söz konusuydu, şu an daha oturmuş bir kadromuz var. Devre arasında çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Fenerbahçe'yi yenerek ikinci yarıya da en iyi şekilde başlamak istiyoruz." dedi.

FORVETSİZ ANTRENMAN

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray maçında sakatlanan golcü oyuncular Necati Ateş ve Mehmet Yılmaz, bugünkü idmanda yer almadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan kırmızı-beyazlı oyuncular çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Galatasaray maçında sakatlığı sebebiyle forma şansı bulamayan Brezilyalı futbolcu Tita'nın Fenerbehçe'ye karşı forma giymesinde sakınca olmadığı öğrenildi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :