ÖZGÜVEN VE AFFETME KONULU SÖYLEŞİ

ÖZGÜVEN VE AFFETME KONULU SÖYLEŞİ

POZİTİF YAKLAŞIM İŞ HAYATINI GELİŞTİRME DERNEĞİ (POZ-İŞ DER) katkılarıyla gerçekleştirilen imza gününde 19 Aralık Cumartesi14:00 - 17:00 arasında FOTOĞRAFYA - Reşatbey Mh. Beş Ocak Cd. 62003. Sk, 01120 Adana(Arıplex Sokağı)'da "YAZAR HALİL KIRIK İLE ÖZGÜVEN VE AFFETME"KONULU SÖYLEŞİ-İMZA GÜNÜ'nde katılımın yoğunluğu gözlendi. Adana'nın tanınmış simalarının bir araya geldiği etkinlikte Yazar Halil Kırık tarafından topluma ışık tutacak bilgler verildi. Ve konukların da konuya ilgi duymalarıyla doyumsuz bir söyleşiye imza attı Yazar Halil Kırık. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adana’da yazmış olduğu eserleriyle herkesin herkesimin, özelliklede özelliklede öğrencilerin gönüllerinde taht kuran Eğitimci Yazar Halil KIRIK özellikle durumu iyi olmayan öğrencilerine destekleriyle de bir eğitimci olarak gönüllere taht kuran bir kıymettir. 

İki kıymetli eseri bulunan Sayın Kırık'ın; Özgür Zihinlere Doğru ve Yaşamın Bir Anlamı Var olarak sayılabilir. 

 

 

 

 

 

 

Sn. Özlem Pekduraner ve çok kıymetli dinleyicilerin bir arada olduğu söyleşi de toplumu aydınlatmanın önemi üzerinde durularak her birimiz ulaşabildiğimiz kladar topluma ulaşmalıyız özellikle çocuklarla hemhal olmak gelecek nesillerin daha güzel bir yaşamalarına vesile olunacaktır; düşüncesinde birleşildi.

Sayın hocamız Halil Kırık'a faydali söyleşisinin devam etmesi dileklerimle ...

 

Haber: İNCİ KAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.