Paket Bu Sabah Açıklanıyor

Paket Bu Sabah Açıklanıyor

Hükümetin hazırladığı Anayasa değişikliği paketi bu sabah açıklanıyor

Anayasa değişikliği paketi bugün saat 10.15'te açıklanacak.

Paketi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın, TBMM'de açıklayacağı öğrenildi.


Başbakan Erdoğan, Çiçek ve Ergin'le ayrı ayrı görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Anayasa değişiklik paketindeki son düzenlemeleri görüşmek üzere bir araya gelen AK Parti hukuk kurmayları Genel Merkez'den ayrıldı. Toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Başbakan Erdoğan başkanlığında, Anayasa değişiklik paketindeki son düzenlemeleri görüşmek üzere Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Buradaki toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Bu arada, hukukçu kurmaylarıyla anayasa değişikliği paketi üzerinde çalışan Başbakan Erdoğan, daha sonra Başbakanlık Resmi Konutu'na geçti. Erdoğan'ın, burada Çiçek ve Ergin ile ayrı ayrı görüştüğü öğrenildi.

İki bakanın da Erdoğan'la görüşmelerinin kısa süreli gerçekleştiği belirtildi.

Öte yandan, AK Parti Genel Merkezi'nden ilk ayrılan İçişleri Bakanı Atalay, gazetecilerin sorularına, "Toplantı devam edecek." şeklinde cevap verdi.

Etiketler :