'Pakistan bizi bekliyor‏'

'Pakistan bizi bekliyor‏'

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, büyük bir sel felaketiyle sarsılan Pakistan’a yardım için çağrıda bulundu.

Parti mensuplarının Pakistan’a yardım konusunda aktif olarak çalışmalarının istendiği çağrıda,Parti üyelerimizden ve İstanbullulardan Pakistan halkına yardım etmelerini rica ediyoruz. Teşkilat mensuplarımızın bu konuda aktif olmalarını bekliyoruz. Biz kendimize yakışanı yapmalıyız” denildi.

 

AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Pakistan, tarihinin en büyük sel felaketini yaşıyor. Değişik kaynaklara göre, sel felaketinde 2 bine yakın Pakistanlı hayatını kaybetti, yüzlerce kişi kayboldu, 1,5 milyondan fazla insan evsiz kaldı ve 10 milyondan fazla insan değişik ölçülerde selden zarar gördü. Gün geçtikçe mağduriyetler artıyor.

Bilindiği gibi, sel felaketinin hemen ertesine rastlayan İl İftarımıza, Pakistan İstanbul Başkonsolosunu felaketi anlatmak üzere davet etmiştik. 

O gece ilan edeceğimiz yardım çağrısı malum nedenlerle bugüne sarktı.

İstanbul İl Başkanlığı olarak, Saadet Partisi üyelerine, İstanbul halkına ve bu mesajı gören herkese şu çağrıyı yapmak istiyoruz.

*

Pakistan bizi bekliyor.

Pakistanlı kadınlar, çocuklar, yaşlılar; evsiz kalanlar, yakınlarını kaybedenler bizi bekliyor. Bugün yardım zamanıdır; el uzatma, paylaşma, yara sarma, kardeşin yanında olma zamanıdır.

Parti üyelerimizden ve İstanbullulardan Pakistan halkına yardım etmelerini rica ediyoruz. Teşkilat mensuplarımızın bu konuda aktif olmalarını bekliyoruz. Biz kendimize yakışanı yapmalıyız.

Bizi duyan herkesi; Kızılay, Cansuyu, IHH, Kimse Yok mu gibi sel felaketiyle ilgili yardımlara aracılık eden kuruluşlarla iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Bir defa daha insanlığımızı gösterme zamanıdır. Geç kalmadan yardımlarımızla Pakistan’da olmalıyız. Mağdurun, muhtacın ve mazlumun yanında olan herkese teşekkür ederiz.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :