Pamukoğlu'ndan genel af tepkisi!

Pamukoğlu'ndan genel af tepkisi!

Kılıçdaroğlu 'genel af' dedi tartışmalar beraberini getirdi. Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Pamukoğlu'ndan geldi!..

Genel af konusundaki önerisiyle tartışma yaratan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Osman Pamukoğlu'ndan geldi!.. Pamukoğlu, Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi!.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, genel af konusunu gündeme getiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Bir sen eksiktin hemşerim. Bu laflar yıllardır PKK'nın söylemleri. CHP'de operasyon yapanların kimi, neden, nereye getirdikleri ne kadar erken su yüzüne çıktı. Bu zat yarın da 'PKK silahlarını BM'ye teslim etmeli' derse hiç kimse şaşırmasın. Armut dibine düşer çünkü" diye yüklendi.

Referandumla ilgili ilginç bir çağrıda bulanan Pamukoğlu, "Vatan kurtulsun diyenler hayır, Recep kurtulsun diyenler evet diyecekler" dedi.

ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

Pamukoğlu, gerçek ve temiz İslam düşüncesinde olanların AK Partililer için, "Devlet ve belediye bütçelerini iç ettiniz. Arsa ve arazileri kapıştınız. İhalelere fesat karıştırdınız. Haram yolla süper zengin oldunuz. Allah bin kere belanızı versin, bre uğursuzlar, iki yakanız bir araya gelmesin, başınız beladan kurtulmasın" dediğini söyledi. Pamukoğlu, Başbakan Erdoğan'ı eleştirirken şöyle dedi:

"Eşkıyanın siyasi unsurunun genel başkanı ile başbakanlıkta değil, partisinin genel merkezinde görüşünce sanki farklı kişilik olduğunu sanan, kendisine ada tahsisli eşkıya ile referandum öncesi pazarlığa bürokrat gönderip de 'ben sorumlu değilim' diyerek devleti işaret eden hükümetin başındaki zat, tam bir evlere şenlik. Milletin aklını ve fikrini bu derece aşağılayan bir zihniyet bu topraklarda daha önce hiç görülmedi"

NE PAZARLIĞI YAPIP NEYİ TAAHHÜT ETTİNİZ

Pamukoğlu, PKK ile görüşmeler yapıldığı yönündeki tartışmalara da değinirken şunları söyledi:

"Devlet teröristle diplomasiyle görüşürmüş. Hükümet teröristle görüşmemiş, devlet görüşmüş. Bırakın demogogluğu. Karşılığında ne pazarlığı yapıp neyi taahhüt ettiniz onu söyleyin. Diyarbakır Belediye Başkanı herkesin içinde size küfür ediyor, çıt yok. Eşkıyanın siyasi unsuru partinin genel başkanı 'kıvırtma, köçek' diyor ses yok. Ama Antep'te oğlunun cenazesini kaldırırken öfkeden 'Sen Türk müsün?' diye bağırdığında onu mahkemeye ver ve mahkeme de onu mahkum etsin. Güneydoğu'da 'bayrak' lafları, 'özerk Kürdistan' lafları salyalar akarak haykırılırken kafalarınızı kuma sokun."

Etiketler :