Paralel-HDP işbirliği: Demirtaş'ın kaynağı Fuat Avni!

Paralel-HDP işbirliği: Demirtaş'ın kaynağı Fuat Avni!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın bugün partisinin grup toplantısında Suruç saldırısıyla ilgili sözleri Fuat Avni’nin geçen hafta söyledikleriyle aynı olması paralel yapı ve HDP arasındaki ilişkiyi deşifre etti.

Çözüm sürecine başından beri karşı olan ve provokasyonlarla engellemeye çalışan Paralel Terör Örgütü ile HDP’nin seçim öncesi başlayan ittifakı devam ediyor.

PARALEL TERÖR ÖRGÜTÜ-HDP İTTİFAKI

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bugün partisinin grup toplantısında Suruç’ta 32 kişinin hayatının kaybettiği DAİŞ saldırısıyla ilgili olarak skandal açıklamalarda bulundu.

Demirtaş, Suruç katliamını IŞİD’in içerisine sokulmuş bir kişi aracılığıyla özel gladyo örgütü tarafından yapıldığını söyledi.

 

 

KAYNAĞI FETÖ’CÜ FUAT AVNİ

Selahattin Demirtaş’ın sözleri Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sosyal medyadaki kara propaganda aparatı Fuat Avni’nin Suruç’la başlayan saldırıları hükümete, Cumhurbaşkanlığı’na ve MİT’e bağlamak için yaptığı dezenformasyonla aynı olması dikkat çekti.

Fuat Avni, geçtiğimiz Perşembe günü DAİŞ, PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin birbirlerine karşı ve Türkiye’yi hedef alacak saldırılarına karşı ön alma çabasına girerek olası eylemleri devlete yıkma için algı çalışmasına girişmişti.

DEMİRTAŞ’I BARIŞ GÜVERCİNİ YAPMIŞTI

Terör örgütünün siyasi kolu gibi hareket eden ve geçtiğimiz günlerde Kandil’le aynı doğrultuda açıklamalarda bulunarak halkı silahlanmaya davet eden Selahattin Demirtaş’ı barış kahramanı gibi sunan Fuat Avni, asker ve polise yönelik eylemlerle Demirtaş’ın itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını öne sürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.