HAİN SENARYO!

HAİN SENARYO!

Paralel devlet, hain planlarına doymuyor.

Habername / ÖZEL HABER

Samanylu tv aracılığıyla Şefkat Tepe ve Tek Türkiye vb. diziler üzerinden kamuoyunu etki altına alan paralel devlet, hain senaryolarına bir yenisini ekliyor.

Habername.com'a isminin açıklanmasını istemeyen eski bir Samanyolu yayın grubu çalışanı, hain senaryoyu ifşa etti.

Eski Samanyolu yayın grubu çalışanı; Paralel devlet, samanyolu tv'de Pazartesi günleri yayımlanan ve 28 Şubat'ın arka planında yaşananları anlatan "Ötesiz İnsanlar" adlı dizi üzerinden hain bir plan içerisinde olduğunu iddia etti.

AK PARTİ "POST MODERN" DARBENİN ÜRÜNÜ

İddiaya göre ; "Ötesiz İnsanlar" adlı dizinin senaryosunda; 28 Şubat post modern darbesi sonrası darbe organizatörleri tarafından dönemin islami siyasal hareketi ikiye bölünerek yeni bir muhafazakar siyasal oluşum meydana getirilmiştir.

Bu yeni muhafazakar siyasal oluşum üzerinden Ak Parti'ye göndermede bulunan senaryoda, Ak Parti'nin bir darbe ürünü olduğu düşüncesi kamuoyuna dayatılmaya çalışılacak.

SENARYO BİZZAT GÜLEN'İN KONTROLUNDE

İddia sahibi, "Ötesiz İnsanlar" adlı dizinin tüm senaryo aşaması dizi senaristleri ve yönetmeni tarafndan bizzat F. Gülen'le istişare edilerek hazırlandığını iddia etti.

ŞETKAT TEPE'NİN SENARYOSU GÜLEN'LE YAPILAN İSTİŞAREYLE HAZIRLANIYORDU

17 Aralık operasyonu sonrası sosyal medyada yayımlanan ve Fetullah Gülen'e ait olduğu söylenen bir ses kaydında, Şetkat Tepe adlı dizinin yapımcısı ile Fetullah Gülen arasında geçen bir konuşmada sözkonusu dizi yapımcısı, dizinin senaryosu hakkında Fetullah Gülen'e rapor şeklinde bilgi aktarıyordu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum