​Pekduraner : Başarı için hedefte ısrar ve istikrar şart

​Pekduraner : Başarı için hedefte ısrar ve istikrar şart

 

 

Başarıya ulaşmak için belirlediğimiz hedefte ısrarcı ve istikrarlı olmamız gerektiğini ifade eden Pozitif Yaklaşım İş Hayatını Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Özlem Pekduraner, ayrıca çalışmanın ve  zamanı doğru kullanmanın önemine de değindi.

Pekduraner : Başarı için hedefte ısrar ve istikrar şart

 

Pozitif Yaklaşım İş Hayatını Geliştirme Derneği’nin  Adana Kent Konseyinde organize ettiği “BAŞARI SABIR VE AZİM” ile ilgili  söyleşi ve imza günü etkinliğinde konuşmacı olan  Eğitimci ,Kişisel Gelişim Uzmanı  ve Yazar Nihayet Yıldırım kitabı BAŞARI SİZSİNİZ  hakkında  açıklamalar yaparak , başarıda azmin ve sabrın önemini, sevgi ve motivasyon,hedef belirlemenin verimli ve planlı çalışmanın,mutluluğun,dikkat eksikliği ,odaklanma sorunu ve çözüm yolları,anı yaşamanın,beyin lobları farkı  ile hedef belirleme ve meslek seçimi,aile içi iletimde çocukların ve ailenin rolü ve sorumlulukları,önyargılardan kurtulma ve paradigmanın önemi hakkında bilgiler verdi.

          Özellikle ;sevgiyi,huzuru,azmi ve başarıyı anlatan yazar başarı yolunu şöyle özetler.

Yollar ne kadar zorlu olsa da o zorluklar ancak savaşçı içindir ve asıl savaş kendi yolumuzdan çekilme sorumluluğunun verdiği savaşımızdır. Başaramayan insan başarmak için uğraşmayan insandır.Her şey sizsiniz BAŞARI SİZSİNİZ.

                     Pozitif Yaklaşım İş Hayatını Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Özlem Pekduraner, topluma faydalı olabilmek için  ve sosyal sorumluluk gereği çeşitli  konularda farkındalık oluşturacaklar nitelikte çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 

 

İNCİ KAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.