Pereira: Beşiktaş da puan kaybedecek

Pereira: Beşiktaş da puan kaybedecek

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Konyaspor mağlubiyeti sonrası ligin daha bitmediğini ve Beşiktaş'ın da puan kaybedeceğini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

 

Vitor Pereira'nın maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı ilk açıklamalar şöyle:

"Zor bir maçtı, bekliyorduk, biliyorduk. Kontra ataklarla tehlikeler oluşturan bir takım vardı. Maçın ilk dakikasında golü yedik. 2 tane art arda gelen hakem hatasıyla gördük bu golü. Kontrolde el vardı ve sonrasında ofsayt vardı. Erken gol sonrasında maç kolay değildi. Yine de 1-1'i yakaladık. İlk yarıda daha iyi taraf bizdik. İkinci yarıda 1-2 tane pozisyon ürettik. Golü bulabilirdik. 2. gol kontra ataktan geldi. Benim takımım 2-1'i isterken kalesinde golü gördü. 1-1 bizim için üzücü olacaktı ki, 2-1 çok daha üzücü oldu. Ama futbol böyle. Atabilseydik farklı olurdu. Ama işimiz bitmedi."

"Beşiktaş da puanlar kaybedecek"

"Beşiktaş'ın da puanlar kaybedeceğini düşünüyorum. Göreceğiz ne olacağını. Volkan Şen çok yorulmuştu. Bire birde gidebilen ve hızlanmasıyla etkili olan bir oyuncu. Onları yapabilecek enerjisi kalmadığını gördüm. Bu yüzden Alper girdi oyuna. Ama Volkan Şen iyi oynadı. Son dönemde enerjisi kalmamıştı ve bir şeyleri yenilemeliydik. Ben bu ligde böyle pozisyonlarda penaltı verildiğini çok gördüm. Bize karşı olsa penaltı verilirdi. Bunlar önemli noktalar. İstediğimiz sonuçla ayrılamıyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.